Zanimljivosti

TAMARA NA PLAŽI PODIGLA TEMPERATURU DO MAKSIMUMA: Minijaturni bikini puca pod oblinama (FOTO)

Rijaliti zvezda mami uzdahe gde god da se pojavi.

23.04.2024 20:40

TAMARA NA PLAŽI PODIGLA TEMPERATURU DO MAKSIMUMA: Minijaturni bikini puca pod oblinama (FOTO)
Profimedia

Tamara Džoj (35) je rijaliti zvezda koja se proslavila  2018. godine u emisiji "Brak na prvi pogled". Od tada njena popularnost sve više raste, a na društvenim mrežama broji više od 200.000 pratilaca. Ova atraktivna brineta tokom prethodnih godina drastično je promenila svoj izgled, te danas izgleda maltene neprepoznatljivo. 

Silikonske grudi i usta su njen zaštitni znak, a izvajano telo se ne libi da pokaže kad god je u mogućnosti. Sada je fotografisana na plažu u Melburnu, gde je prošetala minijaturni bikini koji jedva pokriva njene intimne delove. Ona je izazovno pozirala pod tušem, na ležaljci, te nema sumnje da je mamila poglede svakim pokretom. 

Profimedia

Tamara Džoj mami poglede na plaži

Ma koliko se često našla na udaru kritika svojih fanova, ona se na to uopšte ne obazire. Tamari su često prigovarali kao je upropastila svoju prirodnu lepotu estetskim intervencijama, te da danas izgleda mnogo lošije nego kada se pojavila u rijalitiju.

-Imala sam nekoliko korekcija grudi zbog komplikacija sa prvim koje sam imala kada sam bila mlađa. Želela sam da izbalansiram svoje bokove i grudi. Iskreno, želela sam silikonske grudi i operaciju nosa od svoje 15 godina, tako da sam, čim sam bila dovoljno stara, dobila svoj prvi posao. Na kraju krajeva, uradila sam šta sam želela da uradim za sebe - pravdala se Tamara.

 

 

Na prvi pogled deluje da to ipak nisu jedine promene na njenom licu i telu. Jagodice su joj znatno izraženije, kao i oči te nema sumnje da je plastičar imao više posla nego što bi ova atraktivna lepotica to želela da prizna.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)