Zanimljivosti

NOVE SPEKULACIJE OKO POMIRENJA HARIJA I VILIJAMA: Saseksovi se nadaju privremenom povratku u Britaniju!

Američki mediji su uvereni da su zavađenja braća na korak od izmirenja, dok Britanci tvrtde da od toga nema ništa.

28.03.2024 16:25

NOVE SPEKULACIJE OKO POMIRENJA HARIJA I VILIJAMA: Saseksovi se nadaju privremenom povratku u Britaniju!
Tanjug/AP, PRofimedia

Pomirenje britanskih prinčeva Vilijama i Harija ponovo je u centru pažnje posebno nakon što je obelodanjeno da se kralj Čarls III i njegova snaha Kejt Midlton bore sa rakom. 

Kraljevska porodica se nije oglašavala po ovom pitanju što je dovelo do brojnih spekulacija. Zanimljivo je da britanski mediji tvrde da nema šanse da se prinčevi izmire, dok su Amerikanci uvereni u suprotno. Kako piše Njujork post pitanje je dana kada će se zavađenja braća pomiriti. I jedni i drugi imaju argumente za i protiv.

Tanjug/AP

Britanci tvrde da od pomirenja Vilijama i Harija nema ništa, dok su Amerikanci uvereni u suprotno

 

Glasine iz Amerike

Prema pisanju Njujork posta princ Hari nije oklevao da pruži podršku  kraljevskoj porodicinakon saznanja da pored njegovog oca kroz hemoterapiju prolazi i Kejt Midlton. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa se navodno nadaju pomirenju i privremenom povratku u kraljevsku porodicu i u Veliku Britaniju.

Amerikanci uopšte ne dovode u pitanje pomirenje prinčeva a navodno su Hari i Megan već stupili u kontakt sa princem i princezom Velsa kako bi se dogovorili o povratku u Britaniju. 

- Pomirenje kraljevske porodice sa Harijem i Megan je potpuno moguće, sto posto. Mogu da verujem, bez ikakve sumnje, da će Hari biti u kontaktu sa Kejt i Vilijamom i da će ponuditi svoju pomoć. E sad dali će oni to prihvataju ili ne, to je sasvim druga stvar, ali iskreno verujem da bi Hari lično kontakrio brata i snaju. Nažalost, ovakva vremena okupljaju porodice, a krv je gušća od vode - rekao je za Njujork post bivši kraljev batler Grant Harold.

 

FOTO: Seth Wenig/ AP

Megan i Hari navodno su spremni i na privremeni povratak u Veliku Britaniju

 

U želji da pomognu navodno su Saseksovi zainteresovani za povratak u ulozi radnih članova kraljevske porodice ali "po njihovim uslovima" što je Hari i rekao ocu kad je dolazio da ga vidi nakon što se saznalo da boluje od raka.

Kralj Čarls je razmatrao ideju da privremeno vrati Harija ali se tome žestoko usprotivio princ Vilijam koji se plaši da bi to samo dodatno podiglo interesovanje medija što pokušava da izbegne u želji da zaštiti svoju bolesnu suprugu.

Poznalac prilika na britanskom dvoru Ričard Ficvilijam takođe je uveren da je sadašnja teška situacija savršena prilika za izmirenje zavađenje braće. 

princeandprincessofwales/instagram

Obraćanje Kejt Midlton u kome je otkrila da boluje od raka šokiralo je svet

 

Podsećamo, nakon šokantne vesti o bolesti princeze od Velsa, Hari i Megan su izjavili da se nadaju privatnosti za Kejt i porodicu dok prolazi kroz težak period.

- Želimo brzo ozdravljenje za Kejt i nadamo se da će to moći da učini privatno i u miru - naveli su u kratkom saopštenju vojvoda i vojvotkinja od Saseksa koji se svesno drže po strani i ne izjašnjavju o detaljima bolesti princeze od Velsa, ali ni kralja Čarlsa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)