Zanimljivosti

OVI PAROVI SUTRA SLAVE MLADENCE: Od tajnog do kontroverznog venčanja Anastasija Gudelj, Marija Mikić i Anđelka Prpić rekle su DA (FOTO)

Sve tri uživaju u bračnoj sreći.

21.03.2024 19:30

OVI PAROVI SUTRA SLAVE MLADENCE: Od tajnog do kontroverznog venčanja Anastasija Gudelj, Marija Mikić i Anđelka Prpić rekle su DA  (FOTO)
Nemanja Pančić, ATA Images

Brojne domaće poznate ličnosti su prošle godine odlučile su se da stanu na ludi kamen, a svaka ceremonija nosila je jedinstvenu priču. Bez obzira na okolnosti, ljubav je bila u fokusu, a ovi događaji će ostati upamćeni kao posebni trenuci u životima poznatih parova.

Mnoge svadbe poznatih privukle su veliku pažnju, a mnogo se spekulisalo i o tome koja mlada je bila najlepša, ali i gde je bila najbolja atmosfera. Pojedini su brak sklopili u strogoj tajnosti, dok su drugi svadbu uveliko najavljivali. Ove godine Mladence 22. marta slaviće pevačice Anastasija Gudelj i Marija Mikić, kao i glumica Anđekla Prpić.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

 

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, iznenadila je javnost kada se tajno venčala sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Ceremonija je održana u manastiru Rajinac, nedaleko od Beograda, a prisustvovali su im samo najbliži članovi porodice i prijatelji. Par se odlučio na ovaj korak neposredno pre Nemanjinog odlaska na američku turneju, te su brzo organizovali intimno venčanje kako bi se zakleli na večnu ljubav pred Bogom i najbližima.

Crkveno venčanje nije moglo biti obavljeno u Hramu Svetog Save zbog Gospojinskog posta koji je tada bio u toku, pa su se mladenci dogovorili da ceremoniju održe u manastiru Rajinac. Odluka da se venčaju van Beograda i u tajnosti bila je motivisana željom da izbegnu medijsku pažnju. Fotografiju zlatnih burmi Anastasija je podelila na svom Instagram profilu, potvrdivši time svoj bračni status.

Anđelka Prpić i Marko Žugić

ATA images

Anđelka Prpić i Marko Žugić

Glumica Anđelka Prpić i njen izabranik Marko Žugić tajno su se venčali u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja. Anđelka je odlučila da izbegne medijsku pažnju i organizuje intimnu ceremoniju, a svečani ručak održan je u jednom restoranu.

Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja. U međuvremenu Anđelka je ostala trudna sa Markom i dobila ćerku. 

Marija Mikić i Jovan Pantić

 

Pevačica Marija Mikić odlučila se za glamurozno venčanje sa dugogodišnjim partnerom Jovanom Pantićem. Nakon dva odlaganja zbog pandemije i trudnoće, par je konačno odlučio da kruniše svoju ljubav u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Marija je zablistala u princeza venčanici, a svadbeno veselje organizovano je u luksuznom ambijentu. Dekoracija je bila u nežnim tonovima, a sam prilaz restoranu izgledao je kao iz bajke. 

Venčanica je iz Dubaija, presrećna sam što je samo ja imam, ali je malo preteška. Mladoženja je prelep. Srce je krenulo da mi lupa od uzbuđenja, nemam tremu, malo nogice. To su emocije - priznala je tada Marija za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)