Zanimljivosti

ŠAKIRA OTVORILA DUŠU I NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O PIKEU: "Život mi se raspao pred očima, skupljala sam sopstvene kosti sa poda!" (VIDEO)

Čuvena pevačica će uskoro objaviti novi album posle sedam godina pauze.

17.03.2024 10:50

ŠAKIRA OTVORILA DUŠU I NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O PIKEU: "Život mi se raspao pred očima, skupljala sam sopstvene kosti sa poda!" (VIDEO)
Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira (47) priznala je da je svesno stavila svoju karijeru po strani tokom vanbračne veze sa čuvenim fudbalerom Đerardom Pikeom da bi on mogao da igra fudbal. Par je bio u vezi 11 godina i dobili su dva sina, a rastali su se u junu 2022. zbog njegove prevare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Transformacija bola 

Kako piše Skaj njuz, Šakira će uskoro posle sedam godina pauze 22. marta objaviti novi album simboličnog imena " Žene više ne plaču" ( Las Mujeres Ya No Lloran). Ona je 2017. objavila "El Dorado"  i kako je ranije objasnila za Tajms mnogo toga je žrtvovala zbog ljubavi.

- Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, da bih bila pored Đerarda, kako bi on mogao da igra fudbal. Mnogo sam se žrtvovala za ljubav. Novi album predstavlja transformaciju bola u kreativnost, frustracije u produktivnost, besa u strast, ranjivosti u otpornost - rekla je  čuvena pevačica.

Ona ne krije da je rastanak sa Pikeom potpuno uništio, a da je muzika spasila.
- Bilo je toliko delova mog života koji su se raspali pred mojim očima i morala sam da se ponovo izgradim na neki način, skupljajući sopstvene kosti sa poda i sastavljajući ih ponovo. Lepak koji je sve to držao zajedno bila muzika - iskrena je bila Šakira. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 

Na albumu će biti i njen hit singl "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" koji je posvetila bivšem partneru. 
U drugoj numeri na albumu pod nazivom "Ultima" Šakira peva: „Sigurno ćeš s vremenom požaliti / I jednog dana ćeš poželeti da se vratiš na moja vrata“ - navodi Tajms. 

- Nadam se da je to poslednja pesma koju ću napisati o svemu što se desilo i njemu. Osećala sam se kao da mi je nešto zapelo u grlu i da moram da ga izvučem - bila je nikad iskrenija pevačica.

Njena pesma je rasplakala ljude.
- Sećam se kad sam je pustila šefu marketinga u Soniju on je počeo da plače. Nikada ranije nisam video čoveka da plače u mom studiju - otkrila je Šakira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)