Zanimljivosti

KAMILA ŽELI DA PREUZME PRESTO? Ovaj detalj je otkrio, pominje se i kraljica Elizabeta (FOTO)

Nove fotografije kraljevske porodice nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

11.03.2024 20:01

KAMILA ŽELI DA PREUZME PRESTO? Ovaj detalj je otkrio, pominje se i kraljica Elizabeta (FOTO)
Profimedia

Britanski dvor danima je pod lupom javnosti, kako zbog bolesti kralja Čarlsa III, tako i zbog kontroverzi vezanih za princezu od Velsa Kejt Midlton. Od kada je objavljeno da je princeza imala operaciju, pokrenute su brojne teorije zavere, a neke su otišle čak u tu krajnost spekulišući od tome da je zapravo mrtva, te da se poturaju fotografije njene dvojnice.

Mediji pomno prate svaki korak članova britanske kraljevske porodice. Sada je u centru pažnje bila kraljica Kamila. Ona je predvodila kraljevsku porodicu dok su danas popodne prisustvovali službi Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji. Dan Komonvelta je godišnja proslava koju obeležavaju ljudi širom sveta Komonvelt u Africi, Aziji, Karibima i Americi, Pacifiku i Evropi - a usluga je obično glavna u kraljevskom kalendaru. Međutim, ove godine, ni princeza od Velsa ni kralj Čarls nisu prisutni, a oboje se oporavljaju kod kuće od raznih zdravstvenih problema.

Profimedia

Kraljica Kamila tera modu dok Čarls boluje

Ono što je privuklo pažnju bio je širok osmeh kraljice Kamile u ovim izazovnim vremenima kada je kralju i princezi ugroženo zdravlje. Kamila je bila raspoloženija nego ikada. Osim toga, bio je upečatljiv još jedan detalj. Kamila je pojavila u plavom, jednobojnom kaputu baš kakve je nosila pokojna kraljica Elizabeta II. Poznato je da je ona za svaku zvaničnu prigodu imala jednobojne kapute različitih i veoma upadljivih boja, od roze, plave, ljubičaste,žute...

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II bila je poznata i po svojim upečatljivim kaputima

Nakon što je Kamila napokon dobila ulogu na dvoru o kakvoj je oduvek maštala, čini se da teži ka tome da u svakom detalju iskopira svoju pokojnu svekrvu kraljicu Elizabetu II koja je decenijama bila na prestolu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)