Zanimljivosti

JELISAVETA ZABLISTALA U HALJINI KOJA OTKRIVA NJEN NAJJAČI ADUT, DEKOLTE SARE JO NIKAD VEĆI: Slavne dame očarale Beograd (FOTO+VIDEO)

Poznate Srpkinje plenile su u ekstravagantnim izdanjima na prestižnom događaju upriličenom u glavnom gradu Srbije

10.03.2024 12:08

JELISAVETA ZABLISTALA U HALJINI KOJA OTKRIVA NJEN NAJJAČI ADUT, DEKOLTE SARE JO NIKAD VEĆI: Slavne dame očarale Beograd (FOTO+VIDEO)
instagram

U subotu veče, Beograd je bio domaćin spektakularnog događaja posvećenog modi i glamuru u organizaciji „Vogue Adria“. Ovaj prestižni događaj okupio je brojne poznate ličnosti, uticajne kreatore, kao i ljubitelje mode iz regiona.

Naše javne ličnosti su, kako i dolikuje, veoma ozbiljno shvatile dolazak na ovako prestižan događaj. Tako je Jelisaveta Orašanin odabrala fantastičnu crnu haljinu koja je na njoj istakla ono najlepše. Supruga Miloša Teodosića odabrala je kreaciju koja otkriva obnažena ramena, sa neobičnim puf rukavcima, kaišem i šlicom. Uz nju je ponela klač torbicu i efektne crvene sandalice koje su „razbile“ ovu modnu kombinaciju i podigle je na najviši nivo.

 

 

Sara Jo je razmišljala u drugom pravcu, pa je za ovu svečanu priliku obukla revolucionarnu crnu haljinu sa izrazito dubokim dekolteom. Haljina je ukrašena srebrnim detaljem koji daje dodatnu notu glamura, a ono što je svakako privuklo veliku pažnju je Sarin odabir aksesoara. Ona je na glavi imala ogroman ljubičasti turban u obliku rascvetale ruže. U skladu sa odabirom odeće, Sara se opredelila i za holivudsku šminku. Ljubičasta senka na kapcima pratila je boju šešira, a veštačke trepavice doprinele su da Sara deluje poput holivudskih diva.

 

 

„Vogue Adria“ dobila je podršku naše najveće zvezde u svetu manekenstva Nataše Vojnović koja se nalazi na naslovnici ovog prestižnog magazina. Nataša je pozirala u nestvarno lepoj zlatnoj haljini, pokazujući da su godine za nju kategorija koja ne postoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Ovaj događaj potvrdio je Beograd kao centar modne elite i potvrdio reputaciju grada koji privlači pažnju ljubitelja mode iz celog regiona. "Vogue Adria" je još jednom pokazao da je Beograd postao nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da budu deo svetskih modnih dešavanja i da uživaju u ekskluzivnom doživljaju mode i glamura.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)