Zanimljivosti

SARA JO U NAJIZAZOVNIJOJ KOMBINACIJI DO SAD: Dekolte na izvol'te i noge uvis! (FOTO+VIDEO)

Pevačica privlači pažnju kako glasom, tako i stasom, a o njenom najnovijem modnom izdanju će se dugo pričati.

04.12.2023 18:00

SARA JO U NAJIZAZOVNIJOJ KOMBINACIJI DO SAD: Dekolte na izvol'te i noge uvis! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Pevačica Sara Jovanović posle duže vremena ponovo se pojavila u javnosti. Povod su novi poslovni poduhvati koje najavljuje na društvenim mrežama. 

Nedavna njena objava zapalila je mreže u pravom smislu reči. Pevačica je najavila novi spot za numeru "Tako hodam". Ona na početnim fotografijama sedi u sportskom brushalteru, dok je pink bundicu od veštačkog krzna skinula sa sebe. Ne zna se šta tačno ima u donjem delu tela, budući da je jednu nogu digla uvis. Tako se samo vidi pojas od lateksa, pa izgleda da je u pitanju ili šorts ili neka vrsta veša. Celokupnu kombinaciju zaokružila je pink cipelama, dok je kao detalj imala i ogrlicu u vidu crvene ruže oko vrata.

 

 

Bujan dekolte i duge vitke noge popularne pevačice mamile su brojne poglede, pa fanovi nisu znali u šta pre da gledaju. Na sledećim fotografijama ona je obukla pink bundicu, da bi je potom ponovo raskopčala i izazovno skinula. Početna poza za fotografisanje oduševila je njenih blizu pola miliona pratilaca. 

Fotografije su u trenu dobile blizu 10.000 sviđanja, a komentari su se ređali. Većina pratilaca je očigledno ostala bez teksta, pa su se tako nizale poruke u vidu smajlija, srca ruža.

 

 

Usledio je i veliki broj komentara podrške, dok je nekolicina smatrala da je pevačica ovaj put malo preterala.

- Ne idealizujem ljude, ali ti si kompletnom pojavom to maestralno razbila. Bukvalno si pokidala scenu. Tvoj minimum je nečiji maksimum. Rođena si za velike stvari i koga briga sta misle mali ljudi.

- Ja mislim da si ti jedna boginja i zahvalna sam što te poznajem. Zaista si sjajna žena koju cenim zbog svega što jeste. 

- Ofucala se, sećam se kako je bila dobra mala potencijalna lepotica.

- Lepa si i pametna, šta će ti ovo?

- Kao iz filma za odrasle!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)