Zanimljivosti

DONATELA VERSAĆE SE KONAČNO POMIRILA SA STARENJEM: Pokazala je ono što sve žene njenih godina pokušavaju da sakriju (FOTO)

Modna ikona blistala je u pripijenoj haljini, ali oštrom oku posmatrača jedna stvar nije mogla da promakne

07.03.2024 11:23

DONATELA VERSAĆE SE KONAČNO POMIRILA SA STARENJEM: Pokazala je ono što sve žene njenih godina pokušavaju da sakriju (FOTO)
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Italijanska modna dizajnerka Donatela Versaće pojavila se na godišnjoj dodeli nagrada Green Carpet Fashion u Los Anđelesu. Uticajna i vremešna dizajnerka opet je ostavila bez teksta fotografe i snimatelje koji su zabeležili njeno poziranje na crvenom tepihu.

Iako ima 68 godina, Donatela ima telo na kom bi mogle da joj pozavide i trostruko mlađe dame. Dizajnerka je zablistala u pripijenoj haljini koja je pokazala da je njena vlasnica u savršenoj formi, te da nema ni gram viška. S druge strane, na njenom licu se i te kako vide posledice intervencija kojima se podvrgavala, a o kojima nikad nije želela da govori.

Dizajnerku koja je priznala da se užasava starenja mediji odavno optužuju da je „radila sve“ – od lasera, botoksa i filera do plastičnih operacija. Ipak, ona nikada nije htela ni da potvrdi ni da demantuje natpise na tu temu. Mnogi će reći da je to njeno pravo i da nema ni potrebe da objašnjava, jer se posledice intervencija jasno vidljive, pogotovo kad se uporede sadašnje fotografije sa onim iz vremena dok je Donatela važila za istinsku prirodnu lepoticu.

Operisani kapci, napunjene usne i jagodice, drugačiji oblik nosa..., svedoče da ova modna ikona pokušava da se nosi sa starenjem uz pomoć hirurga koji očigledno ne uspevaju da je ubede da „pronađe meru“. A tu je i „majka priroda“ koju je ipak nemoguće sasvim nadigrati. Mnogi su komentarisali kako je Donatela bila izuzetno hrabra, jer je odabrala model haljine koji otkriva njene opuštene nadlaktice i naboranu kožu koja izdajnički otkriva godine.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

S druge strane, Donatelina zarazna energija ni ovoga puta nije mogla da prođe nezapaženo. Dizajnerka je blistala dok se pozdravljala sa Eni Lenoks, nekadašnjom članicom grupe „Juritmiks“, a sadašnjom aktivistkinjom koja se na manifestaciji Green Carpet pojavila u crnim pantalonama, crnom sakou na bele pruge i crnoj majici.

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Donatela Versaće i Eni Lenkos srdačno su se pozdravile na manifestaciji u Los Anđelesu

 

Godišnje Green Carpet Fashion Awards „ujedinjuju snagu mode i zabave za pozitivnu transformaciju“ kao i zagovaranje „međusobno povezanih kulturnih promena“. Nagrade se dodeljuju uoči najvećeg događaja u kalendaru šoubiznisa, dodele „Oskara“ koja će ove godine biti upriličena 10. marta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)