Zanimljivosti

MEGAN MARKL I PRINC HARI USLIKANI NA SKIJAŠKOJ STAZI: Njihovi izrazi lica sve govore (FOTO)

Nekoliko dana pošto se mlađi sin kralja Čarlsa III vratio iz Velike Britanije gde je posetio bolesnog oca, snimljen je sa suprugom u kanadskom zimskom sportskom centru

15.02.2024 10:50

MEGAN MARKL I PRINC HARI USLIKANI NA SKIJAŠKOJ STAZI: Njihovi izrazi lica sve govore (FOTO)
Tanjug/Ethan Cairns/The Canadian Press via AP

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, uslikana je kako snima svog supruga, princa Harija, dok se on priprema za skijanje.

Par trenutno uživa u Kanadi u sklopu proslave Invictus Games Vancouver Whistler 2025. One Year to Go. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pridružili su se sportistima, a princ Hari je na stazi isprobao posebne skije. Njegova supruga želela je da ovekoveči taj trenutak kako bi fotografije pokazala njihovoj deci - princu Arčiju i princezi Lilibet.

"Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, pozajmila je telefon od prijateljice kako bi snimila princa Harija dok se sprema da krene na takozvano sedeće skijanje i otkrila kako želi da taj snimak pokaže deci”, navedeno je uz snimak na društvenoj mreži Iks.

Korisnicima ove društvene mreže dopali su se kadrovi, pa su odlučili da ostave komentare ispod objave koja je za kratko vreme izazvala veliku pažnju.

- Oooooo, princ Arči i princeza Lilibet će videti svog tatu kako uči ovaj novi sport.

- Vojvotkinja od Saseksa izgleda prekrasno.

- Megan izgleda fantastično – bili su neki od komentara ispod fotografija.

Princ Hari je viđen kako se spušta niz skijašku stazu u trenutku koji je na Instagramu snimila Stefani Petit.

“Evo princa Harija! Vojvoda od Saseksa je trčao na adaptivnom skijanju prvog dana proslave Invictus Games Vancouver Whistler 2025. One Year to Go”, navedeno je u opisu.

Ranije tokom dana, Megan i Hari viđeni su kako šetaju ruku pod ruku u Vankuveru. Mnogi su to protumačili kao njihov odgovor na optužbe da su napravili grešku pošto su rebrendirali njihov novi sajt.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u ponedeljak pokrenuli novu web stranicu, zamenivši archewell.com sa sussex.com. Iako nova platforma uključuje obilje informacija za fanove, nedostaju neki ključni delovi. Par je uklonio frazu "služiti monarhiji", koja se često spominjala na njihovoj staroj web stranici. Uklanjanje ove fraze izazvalo je kontroverzu i zabrinutost u Bakingemskoj palati, uz spekulacije o potencijalnim posledicama za titule Megan i Harija. Ali, čini se da njih dvoje trenutno o tome ne razmišljaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)