Zanimljivosti

OTKRIVEN ŠOK SKANDAL PLEJBOJ ZEČICE: Sve je krila od Hjua Hefnera, a ovaj sportista je umešan! (FOTO)

Ni sedam godina nakon Hjuove smrti, neke tajne nisu do kraja otkrivene.

11.02.2024 21:30

OTKRIVEN ŠOK SKANDAL PLEJBOJ ZEČICE: Sve je krila od Hjua Hefnera, a ovaj sportista je umešan! (FOTO)
LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Plejbojeva zečica Zoi Gregori otkrila je da je prevarila vlasnika Plejboja Hjua Hefnera s  bokserom Dejvidom Hejom.

 Engleska manekenka živela je u Hefnerovoj poznatoj vili u Los Anđelsu pre njegove smrti 2017. godine. Zoi je za svoju vezu sa Dejvidom rekla da je bila savršen beg jer se osećala neispunjenom u partnerstvu s Hjuom. Objasnila je da je to zato što ih dugoročno nije videla zajedno uprkos tome što joj je on omogućio da ispuni svoje snove.

Zoi je takođe bila udata za britanskog DJ-a Krisa Pola dok je imala romansu sa Dejvidom. Kazala je da nikada nije bila sigurna da je stvarno zaljubljena u Krisa koji je "glumio dadilju" i čuvao njenog malog sina Luisa tokom dana dok je ona živela u vili.

Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plejboj zečica o aferi sa Dejvidom Hejom

- Dejvid je bio potpuno drugačiji od njih obojice i oborio me s nogu, rekla je za Dejli Mejl pa dodala da je do tada bila samo s prosečnim muškarcima.

- Nikada nisam bila s nekim s mišićima i tako neverovatnom figurom, objasnila je.

Zoii je sigurna da Hju nikada nije saznao za njenu vezu s Dejvidom, osim ako je nije pratio kada je napustila vilu, a u to je takođe sigurna da nije. Nikada se o svojoj romansi nije poverila nijednoj devojci u vili niti svom suprugu Krisu. Zoi je upoznala sportistu kada se došao boriti na tlu Plejbojeve vile 2003. godine. Zečica se tamo uselila 2001. godine i od tada je bila jedna od harema zečica koje su živele na imanju i delile spavaću sobu s Hjuom.

- Špijunirala sam Dejvida iz svoje sobe - prozor mi je gledao dole prema njemu- kazala je.

Zoi je na kraju napustila vilu 2004. godine kada je Hju prekinuo njihovu vezu jer se posvađala s Hjugovom devojkom, koja mu se nalazila na prvom mestu, Holi Madison. Sada živi u Miamiju na Floridi i radi kao stjuardesa u privatnim avionima, a Dejvid je sreću pronašao sa sadašnjom partnerikom, manekenkom Sian Osborn.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)