Zanimljivosti

NOVE ŠOKANTNE TAJNE IZ PLEJBOJ VILE: Snimci Pamele i Tomija Lija promenili su tok igre, nakon toga više ništa nije bilo isto (FOTO)

Udovica Hjua Hefnera otkrila je nove kontroverze.

30.01.2024 21:15

NOVE ŠOKANTNE TAJNE IZ PLEJBOJ VILE: Snimci Pamele i Tomija Lija promenili su tok igre, nakon toga više ništa nije bilo isto (FOTO)
shutterstock.com, Youtube printscreen

U memoarima Kristal Hefner, trećoj i poslednjoj supruzi osnivača magazina Plejboj, Hjua Hefnera, otkriveni su šokantni detalji o životu u Plejboj dvorcu. Prema njenim rečima, Hefner je navodno bio uplašen kada je procureo ukradeni se*sualni snimak Pamela Anderson i Tomija Lija, te je naložio svom obezbeđenju da sve takve snimke bace u more.

Tajne kontroverznog dvorca

Kristal je otkrila da je Hefner nosio jednokratni fotoaparat svuda sa sobom i podsticao devojke u dvorcu da se izazovno slikaju za njega. Takođe, navodi da je Hefner imao spisak imena svih žena koje su odlazile u njegovu spavaću sobu, kao i male špijunske otvore pored televizora, gde se mogu postaviti kamere.

Uništavanje snimaka

Kristal je tvrdila da je konfrontirala Hefnera u vezi sa snimcima, na šta je on ponosno odgovorio da je imao sate i sate video materijala, uključujući i snimke se*sa sa više žena. Međutim, navodi da je Hefner tvrdio da je uništio sve snimke nakon incidenta sa Pamelom i Tomijem, piše Njujork post.

Profimedia, AFP

Hju i Kristal Hefner

Emotivna otkrića i kraj braka

U svojim memoarima, Kristal je otkrila da je tokom braka shvatila da Hefner nije bio zaljubljen u nju, ali je istovremeno i izrazila da je to uzajamno. Takođe, istakla je da je Hefner imao jasan fizički tip devojaka koje su mu se dopadale.

shutterstock.com

Hju i Kristal Hefner

Oslobođenje i novi početak

Danas, ova lepotica i Hefnerova udovica živi srećan i zdrav život, raspoređujući vreme između Los Anđelesa i svoje farme na Havajima. Ističe da je njen cilj bio da pronađe sopstvenu vrednost i ljubav prema sebi.

Reakcija "Plejboja"

"Plejboj" nije odmah odgovorio na zahtev za komentar o Kristalinim memoarima. Međutim, prethodno su izdali izjavu podrške ženama koje su se oglasile sa svojim iskustvima. Takođe, 2022. godine, bivša Hefnerova devojka Holi Madison tvrdila je da je on fotografisao žene bez njihovog pristanka, na šta je Kristal odgovorila tvitom potvrdivši da je uništila hiljade takvih fotografija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)