Strast

BRAZILSKA LEPOTICA RASKOŠNIH OBLINA UDALA SE ZA SAMU SEBE, PA SE RAZVELA: A sada je izašla u medije s neverovatnom željom za Deda Mraza! (FOTO)

Kris Galera je postala svetski poznata nakon što je popularizovala ideju sologamije, a i dalje se trudi da intrigira novim idejama.

30.12.2022 20:01

BRAZILSKA LEPOTICA RASKOŠNIH OBLINA UDALA SE ZA SAMU SEBE, PA SE RAZVELA: A sada je izašla u medije s neverovatnom željom za Deda Mraza! (FOTO)
instagram-cristianegaleraoficial

Kris Galera (34) je žena koja je javnosti postala poznata kada se venčala za samu sebe, a potom i razvela. Ona je u jednom periodu života shvatila da joj muškarci ni za šta nisu potrebni, tako da je navodno sklopila brak sa samom sobom. Tim povodom ona se fotografisala u beloj uskoj haljini i sa bidermajerom, čime je želela da ukaže na odbojnost prema tradicionalnim venčanjima u venčanici. Mnogi su prokomentarisali da čisto sumnjaju da se Kris zaista venčala u crkvi sa samom sobom, ali to je nije sprečilo da pozira u beloj haljini i sa bideremajerom i pojavi se u medijima širom sveta.

- Da ljudi, istina je! Zajahala sam talas sologamije i odlučila da se udam za sebe! Slavim svoju ljubav prema sebi i želim da podstaknem i druge žene da podignu svoje samopoštovanje. Da li ste se ikada zapitali da li se ova moda primenjuje igde u svetu?! Vest da ću to da uradim je imala posledice ovde u Brazilu, ali i inostranstvu. Otad dobijam na hiljade poruka od muškaraca i žena iz celog sveta koji žele da se venčaju sa mnom. Šteta, jer se neću razvoditi uskoro. Sada očekujem da mi svi čestitaju - napisala je Galera tada u objavi.

 

 

Sudbina je i ovde umešala prste, pa je tako u međuvremenu Kris uplovila u ljubavnu vezu sa muškarcem zbog kog je morala da se prvo razvede od same sebe.

- Povratila sam veru u ljubav kad sam upoznala nekog posebnog. Što se tiče mog braka, bila sam srećna dok je trajao. Svakako mi je drago što sam to uradila jer sam se večito plašila samoće, tako da mi je trebalo nešto čime bih podigla veru u sebe - objasnila je ona.

Kris je za 2022. godinu imala jasnu želju da postane jedna od Plejbojevih zečica, a budući da je izgleda bila dobra, Deda Mraz joj je ispunio želju. Ona je tako sada Plejbojev model, a ima nalog i na OnlyFans platformi na kojoj se dele sadržaji za odrasle. Međutim, i ove godine Galera ima još jednu bizarnu želju za Deda Mraza.

- Prošle godine sam poželela da budem Plejboj model i ta želja mi se ostavrila. Za 2023. godinu želim pored zdravlja i sreće da imam i veću zadnjicu! - poručila je ona.

 

 

Dejli stars je objavio da Kris radi i na poboljšanju svoje seksualnosti i uvođenju novina čime bi poboljšala svoj seksualni život sa novim partnerom sa kojim je u vezi.

- Praktikujem jogu pre seksa. Vežbe disanja su veoma bitne, a malo ljudi prilikom seksa obraća pažnju na disanje. Pre odnosa se trudim da meditiram i da što pravilnije dišem kako bih povećala svoju želju za seksom, ali i libido - objašnjava Galera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)