Zanimljivosti

ALEKSANDRA RADOVIĆ IMA GVOZDENU VOLJU: "Nema izgovora, jednu rutinu ne preskačem ni posle gostovanja u jutarnjem programu!" (FOTO)

Ona već godinama praktikuje balansiranu ishranu, pazi na unos hleba, brašna, testa a slatkiše jede samo povremeno.

24.09.2023 14:00

ALEKSANDRA RADOVIĆ IMA GVOZDENU VOLJU: "Nema izgovora, jednu rutinu ne preskačem ni posle gostovanja u jutarnjem programu!" (FOTO)
ATA Images

Pevačica Aleksandra Radović (49) nedavno je proslavila rođendan i ozbiljno se primakla šestoj deceniji. Mnogi su prokomentarisali kako ona iz godine u godinu ne samo što niže hit za hitom, već izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na društvenim mrežama ona je još jednom dokazala da je dama od stila i da su za nju godine samo broj.

Aleksandra je objavila serijal od tri fotografije u unikatnom izdanju. Naime, u pitanju je crni kombinezon koji je u gornjem delu u vidu korseta, dok su dole elegantne zvonaste pantalone, a posebno se istakao jedan detalj u struku. Kreacija je tako dizajnirana da je u struku nešto poput velike mašne, koja prekriva polovinu dekoltea, dok ostatak materijala pada do zemlje. Mnogima nije promaklo da je Radovićeva liniju doterala do savršenstva.

Fotografije su dobile više od 6.000 sviđanja, a ređala se salva pohvala za izgled.

- Neverovatno, kako prolaze godine sve lepša i lepša. 

- Dama na estradi, da očita lekciju svima u svakom smislu.

- Kako zadovoljstvo iznutra izbija na površinu.

- Šiške joj odlično stoje.

- Žena mojih snova.

- Godine su za nju samo broj.

- Liči na Moniku Beluči.

- Prezgodna!

- Definicija dame - bili su samo neki od komentara na njen post.

Aleksandra nije oduvek imala savršenu liniju, ali je jednom prilikom izgavila ima gvozdenu volju kad je u pitanju vežbanje i disciplinu po pitanju ishrane. Ona ima proverenu kombinaciju namirnica koje ne menja godinama.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za moj izgled je malo zaslužna i genetika, jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado - rekla je pevačica svojevremeno za medije. 

Radovićeva je veoma disciplinovana i kada je vežbanje u pitanju, pa se njoj ne može desiti da propusti trening.

- Svakog jutra idem na trening i to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično nalaze izgovore kako nemaju vremena, ali to ne sme da bude razlog da uradite nešto za sebe i svoje zdravlje. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Vrlo često kada imam gostovanje u jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije, sa sve šminkom, odem na trening - objasnila je Aleksandra.

Sudeći po njenom izgledu rezultati nisu izostali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)