Zanimljivosti

JELENA NIKOLIĆ UŽIVA U BRAKU SA OVIM TROFEJNIM SPORTISTOM: Više od 10 godina su u ljubavi, a skoro nikad ih ne viđamo zajedno, evo o kome se radi (FOTO)

Trofejna odbojkašica i potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije poklonila je srce najboljem evropskom rukometašu.

02.09.2023 17:00

JELENA NIKOLIĆ UŽIVA U BRAKU SA OVIM TROFEJNIM SPORTISTOM: Više od 10 godina su u ljubavi, a skoro nikad ih ne viđamo zajedno, evo o kome se radi (FOTO)
YouTube/printscreen odbojkaski savez srbije

Potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije i nekadašnja trofejna odbojkašica Jelena Nikolić ostavila je dubok trak u domaćoj i svetskoj odbojci. Od tinejdžerskih dana posvetila se sportu i zbog toga žrtvovala mnogo stvari, međutim, sav trud joj se isplatio i danas može ponosno govoriti o svojim igračkim danima.

- Bila sam samo devojka sa Vračara, koju je vodila ljubav prema lopti. Prvo je bilo između dve vatre, pa malo tenis, a kada je došla odbojka, ušla mi je u krv. Nisam sanjala ni o kakvim medaljama, nisam imala snove. Međutim, kada sam videla priliku, onda to nisam ispuštala, želela sam da budem što bolja, uz sve to se poklopila i odlična generacija u reprezentaciji -govorila je Jelena za Večernje novosti po završetku igračke karijere.

Dok je nizala pobede na terenu uspešno je gradila i ljubavnu sreću u kojoj i danas uživa. Naime, njeno srce osvojio je sportista, jedan od najboljih srpskih rukometaša Petar Nenadić. Pre 10 godina dobili su sina Aleksu koji je centar njihovog sveta. U tom periodu karijera ih je odvela na različite strane pa je ova poznata sportska porodica morala na razne načine da se dobija kako bi održala sreću i stabilnost.

youtube/ VESZPRÉM HANDBALL TV

Najbolji evropski rukometaš Petar Nenadić

Petar je igrao u Berlinu, njegova supruga Jelena tada je bila odbojkašica Montikjarija, i  sa sinom je živela u italijanskom Fleru, malom mestu u Lombardiji.

- Teško je, ali sve to radimo za njegovo dobro, da se obezbedimo za bolje sutra. Uvek se nađe vremena, odem ja kod njih, dođu oni u Berlin…- govorio je rukometaš o ovom teškom periodu.

Njihova ljubav ipak je odolela a porodičnu sreću ljubomorno čuvaju od očiju javnosti te ih gotovo nikad ne možemo zajedno videti na nekom javnom skupu. U brojnim intervjuima koje su tokom karijera davali za mediji, trudili su se da odmereno govore o ljubavnoj iskri, tek po nekom rečenicom nagovestili su koliko im je brak bitan i da na njemu vredno rade.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)