Zanimljivosti

PEVAČICA UZBURKALA MREŽE VRELIM IZDANJEM: Ksenija otkrila atribite, grudi kipe iz uskog topa, a ultra kratka suknja jedva pokriva kritična mesta (FOTO+VIDEO)

Ona je obukla neobičan komplet od materijala koji neodoljiovo podseća na kuhinjsku aluminijumsku foliju.

14.07.2023 18:00

PEVAČICA UZBURKALA MREŽE VRELIM IZDANJEM: Ksenija otkrila atribite, grudi kipe iz uskog topa, a ultra kratka suknja jedva pokriva kritična mesta (FOTO+VIDEO)
ATA images

Bivša članica grupe Hjurikejn, Ksenija Knežević, nastavila je samostalnu karijeru poput svojih bivših koleginica. Ona je pre nekoliko dana objavila novu duetsku numeru sa Albinom pod imenom "Voulez Vous". Zgodna pevačica odlučila se za netipičnu odevnu kombinaciju koja je izazvala podeljene komentare.

Gornji deo je srebrni top koji jedva da prekriva grudi koje kipe, dok stomak poptuno otkriven. U donjem delu je ultra-mini suknja koja je u istom srebrnom dezenu, dok je vrsta materija upitna i podseća na običnu kuhinjsku aluminijumsku foliju.

Sama tkanina je sjajne presijavajuće boje. Najupečatljiviji detalj je neka vrsta rupičastog šlepa koji je u donjem delu suknje otpozadi i vuče se po zemlji. Ovu odevnu kombinaciju pevačica je zaokružila dugim crnim kožnim čizmama.

Kako je Ksenija objasnila u postu imala je i neku dilemu.

- Nisam mogla da se odlučim - piše u opisu fotografija, koje su u rekordnom roku dobile više od 17.000 sviđanja.

I dok su se muškarcu utrkivali da joj udele komplimente, devojke je zanimalo zašto se obukla u foliju.

- Dobra kuhinjska folija, gde si uzela? 

- Boginja lepote.

- Najlepša pevačica.

- Najsavršenija žena na svetu, mislim da sam se zaljubio.

- Ova odevna kombinacija postaće epska.

- Savršenstvo u jednoj reči.

- Najbolja ribetina na estradi - bili su samo neki od komentara na njen post.

Ksenija je nadavno snimila i spot za se numeru "Voulez Vous" za koju se nada da će bolje proći nego njena prethodna pesma.

- Numera "Hir" nije prošla onako kako sam očekivala zato što sam zbrzala sve i nisam stigla da razmislim o tome. Naš tim je insistirao da treba da izbacim pesmu dok je još sve to sveže nakon Evrovizije. Međutim potrebno je vreme da bi to ispalo onako kako bih ja želela. Jednostavno mi se nije dalo tom pesmom - izjavila je Kneževićeva za medije, pa se čeka da se vidi da li će ovaj duet bolje proći.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)