Zanimljivosti

ORGANIZOVALA JE LUKSUZNO VENČANJE I NIJE GA PLATILA: Od gostiju je uzela po 1700 evra, a onda otkrila šta se krija iza cele priče (FOTO)

Karla Beluči je najomraženija žena Velike Britanije i to je dobro naplatila.

04.07.2023 16:01

ORGANIZOVALA JE LUKSUZNO VENČANJE I NIJE GA PLATILA:  Od gostiju je uzela po 1700 evra, a onda otkrila šta se krija iza cele priče (FOTO)
tiktok/officialcarlabellucci

Britanska zvezda Karla Beluči (41) udala se za svog muža Đovanija Pincaja u luksuznom letovalištu na Zelenortskim ostrvima, ali kontroverzna mama kaže da je proslavu platila manje 20.000 funti (23.000 evra) od tražene cene.

„Najomraženija žena u Britaniji“ kako sebe naziva, kaže da joj se isplati što nosi ovaj nezahvalni epitet nakon što je svoje venčanje iz snova platila samo 5.000 funti. Karla se ove nedelje udala za svog supruga Đovanija u luksuznom odmaralištu sa pet zvezdica. Ali ova mama četvoro dece dobila je veliki dan po povoljnoj ceni zbog svoje sramote.

 

 

Bivša glamurozna manekenka, koja je uradila operaciju nosa u NHS-u nakon što je lažirala depresiju, otkrila je detalje svog glamuroznog venčanja

- Venčanje je trebalo da košta 25.000 funti, ali ja sam ga platila za 5.000 funti. Isplati se biti najomraženija žena u Britaniji. Samo im pokažem svoj instagram i kažem im da me na Guglu, odmah dobijam kraljevsku uslugu i to je šampanjac 24/7.Stvari su besplatne i zaista se isplati biti na mom mestu, ljudi me mrze, ali znate šta bi drugi dali da mogu da budu kao ja. Imala sam venčanje iz snova samo zato što sam pomenula hotele u svojim objavama itd. Oni će učiniti sve da rade sa mnom jer me vole u ​​inostranstvu. Ja samo koristim rečenicu ’da li znaš ko sam ja‘? - govori Karla za Dejli Star.

Samo venčanje koštalo je istu količinu novca koliko je Karla potrošila na estetsku intervenciju svoje zadnjice. Ljubiteljka botoksa, govoreći dan nakon što je rekla svoje zavete, nije mogla biti srećnija kako je ispalo. 

 


- Konačno sam ostvarila svoj san, bolje ikad nego nikada i želim da se zahvalim javnosti što me mrzi. Omogućili su da živim i imam venčanje iz snova. Svi koji su me napadali su se isplatili, pa zato želim da se zahvalim  od srca - poručila je svim svojim hejterima.

 

 Venčanje na obali Afrike bila je Karlina druga prilika za brak nakon što se prvi put venčala sa 19 godina. Ona je to venčanje opisala kao "katastrofu", ali je rekla da je ovo bilo bolje nego što je mogla da zamisli. „

 

- Bilo je magično i venčali smo se u raju. Osoblje nije moglo učiniti dovoljno za nas nakon što smo proslavili najboljim šampanjcem. Jeli smo biftek i škampe i osećala sam se kao prava princeza - otkrila je novopečena mlada.

Njena bela dizajnerska haljina koštala je 8.000 funti, a do oltara vodio ju je sin Džejden, dok su njene ćerke Taniša i Blu bile njene deveruše. Gosti su platili lepih 1.500 funti da bi bili tamo i videli kako srećni par kaže „Da“ na plaži pored hotela Hilton Kabo Verde.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)