Zanimljivosti

MILENA VASIĆ POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: O ovoj fotografiji svi govore, pominje se jedna stvar! (FOTO)

Popularna glumica privukla je veliku pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama.

30.06.2023 15:16

MILENA VASIĆ POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: O ovoj fotografiji svi govore, pominje se jedna stvar! (FOTO)
ATA images

Glumica Milena Vasić (45) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim filmskim ulogama. Ona ništa manje nije omiljena ni u stend ap formatu, budući da važi za jednu od najduhovitijih glumica. Osim što je šarmantna, svi hvale i njenu prirodnu lepotu na koju je ponosna. Čini se da godinama unazad izgleda isto. Sa fanovima često komunicira putem društvenih mreža gde joj oni ostavljaju laskave komentare.

Milena je poznata kao dama koja se nikada ne šminka puno, crveni karmin je onaj koji najčešće bira kada su bitnija dešavanja u pitanju, dok je svakodnevno možemo videti bez trunke šminke. Glumičin prirodan izgled i činjenica da nikada nema problem da se fotografiše ili pojavi bez šminke su često isticani kao veoma pohvalni, kao i činjenica da ona sredinom pete decenije izgleda kao da nije ostarila ni dan u odnosu na njene glumačke početke.

Popularna glumica nedavno je boravila u Barseloni, Španiji. Budući da je rešila da punim plućima uživa u odmoru, gde god je bila odlučila je da nema potrebe da poseže za nesesarom za šminku. Ona je tako objavila pravi setl fotografija na kojima uživa u svim blagodetima, najlepšeg španskog grada, po mišljenju mnogih. Samo jedna od fotografija je ona na kojoj je glumica u beloj košulji uz koju je ponela kratki teksas šprts i torbu neobičnog dezena i jarkih boja. Jedini dodatni aksesoar bile su naočare za sunce.

Vasićeva je poznata kao dama istančanog stila, a njene odevne kombinacije se često prepričavaju, što je bio i sada slučaj sa ljubičastom haljinom od lana. Kreacija je bila krajnje jednostavna, na tanke bretele, koje su se preplitale na leđima koja su cela bila otvorena. Haljina je bila maksi dužine, od letnjeg materijala,  lana, i purpurne boje, a glumica ju je ponela na njen svojstven način.

 

 

Milena kada se dotera za leto bira toniranu kremu ili puder, bronzer, maskaru i puder svetlijih nijnasi. Ova šminka je idealna za visoke temperature, a Vasićeva je fanove prijatno iznenadila drugačijom frizurom. Naime ona se ošišala i imala je stepenaste talase, koji su dodatno doprineli njenom mladalačkomizgledu. Takođe se odliučila za crnu haljinu koja je bila dugih rukava i išla tik uz telo, dok je dekolte bio specifičnog kroja. Fanovi su istakli da je najbitnije što je glumica sačuvala svoju prirodnu lepotu i nije podlegla trendovima ulepšavanja po kojima su sada sve žene "na kalup".

- Žena i boginja -

- Veoma se*si glumica -

- Najlepša srpska glumica -

- Divna naša Milena -

- Sjajna i uvek elegantna -

- Bitno je istaći koliko je Milena prirodno lepa -

- Dama pre svega -

- Pridrodna lepotica -

- S godinama sve lepša -

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)