Zanimljivosti

LEJDI GAGA SE TOTALNO TRANSFORMISALA! Šokirala i zabrinula pratioce: Da li si dobro? (FOTO)

Čuvena pevačica se slikala na krevetu bez trunke šminke zbog čega je mnogi nisu prepoznali, a drugi su joj poručili da ode kod lekara zatao što izgleda bolesno.

10.06.2023 17:01

LEJDI GAGA SE TOTALNO TRANSFORMISALA! Šokirala i zabrinula pratioce: Da li si dobro? (FOTO)
Tanjug/AP

Lejdi Gaga (37) šokirala je fanove najnovijom objavom na Instagramu. Ona se, naime, slikala na krevetu bez trunke šminke u običnoj roze dukserici, dok je izblajhanu, plavu kosu rasula po jastuku, a na usnama je imala samo sjaj.

Selfi koji je Gaga podelila sa fanovima zapravo je deo promotivne kampanje za njenu liniju šminke od prirodnih preparata, a slikajući se samo sa malo sjaja na usnama ona je zapravo htela da akcenat stavi na sam proizvod, a ne na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Međutim, ta njena objava izazvala je pometnju među njenim pratiocima. Mnogobrojni fanovi su izrazili zabrinutost zbog njenog izgleda jer, kako su napisali, izgleda previše bledo i bolesno. Čak i izraz njenog lica kao da je sugerisao da nešto nije u redu, "jer je previše ozbiljna". 

Sudeći po komentarima, mnogi je nisu čak ni prepoznali.

- Da li je ovo Lejdi Gaga? Ženo, šta ti se desilo? - 

- Ljudi, da li je ona dobro? Izgleda kao da je ozbiljno bolesna - 

- Devojko, daj nam muziku, zbog toga te volimo. Koga zanima tvoja šminka?! Kad ćeš objaviti neku novu pesmu? - 

- Za mene je Lejdi Gaga najautentičnija, najlepša, inteligentna, talentovana i najdarežljivija žena na planeti - 

- Sve je to u redu, ali žena izgleda ozbiljno bolesna. Mislim da bi trebalo da potražiš pomoć lekara - 

- Ma kakav lekar žena samo nema šminku na licu, zato izgleda drugačije. Da li tvoja devojka škida šminku pred spavanje? Očigledno da ne - 

- Ako ovako izgleda bez šminke onda je bolje da i na spavanje ide sa mejkapom - bili su samo neki od komenatara njenih fanova.

Većina joj zamera "što se ulenjila i odavno nije objavila ozbiljniji hit", a poslednju numeru koju je snimila bio je saudntrek za nastavak filma "Top Gan".

Podsetimo, pevačica koja živi u SAD popularnost je stekla sjajnim pesmama, ali i ludim imidžima. Pored često suviše agresivne šminke na licu još se prepričavaju i njene odevne kombinacije kao što je haljina od komada mesa u kojoj se pojavila na dodeli MTV nagrada 2011. Nakon što je dostigla vrhunac u karijeri ona se primirila i više ne liči na onu Lejdi Gagu s početka karijere.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)