Zanimljivosti

KAD JE PROGOVORILA SUDIJE SAMO ŠTO NISU PALE U NESVEST: Svi su bili ubeđeni da je neka šala u pitanju, a onda je zapevala! (FOTO/VIDEO)

Ve Ani je prosečna devojka iz Harlema koja priča piskutavim glasom.

26.05.2023 18:01

KAD JE PROGOVORILA SUDIJE SAMO ŠTO NISU PALE U NESVEST: Svi su bili ubeđeni da je neka šala u pitanju, a onda je zapevala! (FOTO/VIDEO)
printscreen/instagram.com/muchofficial

Kako to izgleda kada se pojavi osoba koja je toliko talentovana da vas njen glas ostavi bez teksta, najbolje zna mlada dama Ve Ani (23) pred kojom je blistava budućnost. Ona je ponosno stala ispred muzičkog žirija na takmičenju Američkog Idola i bukvalno "oduvala" sve ostale takmičare. Mnogi su bili ubeđeni da je nova zvezda rođena i da upravo gledaju pobednicu ovog šou programa za talente. Ipak, na opšte iznenađenje ova devojka je ispala iz daljeg kruga takmičenja.

Ve Ani je imala obećavajuće nastupe tokom svog boravka u emisiji. Od izvođenja „Bust Your Windows“ do prelepe obrade hita „I Have Nothing“, ova devojka je sve oduševila svojim neverovatnim vokalom. Dok su joj svi prognozirali pobedu, ona je šokantno ispala i nije ušla ni u top 3 finalista. Njeni fanovi smatraju da je nepravedno eleminisana i zahtevaju ponovno glasanje, a kad biste je samo jednom čuli, shvatili biste i zašto.

 

 

Ani je stala isped pevačice Keti Peri i muzičkog maga Lajonela Ričija i predstavila se neuobičajeno visokim i piskutavim glasićem. Žiri je u trenutku zanemeo, a izrazi lica pokazivali su da su svi u trenu pomislili da se ova devojka našalila sa njima.

"Ja sam Vi Ani i rođena sam u Harlemu, u Njujorku", rekla je devojka.

" Je li to tvoj prirodni glas?", upitali su je iz žirija.

-"Da, to je moj prirodni glas", potvrdno je odgovorila, na šta je usledilo novo pitanje:

-"Koliko dugo imaš taj glas?"

"Otprilike 22 godine, uskoro će biti 23", šaljivo je odgovorila devojka.

Tu pitanjima žirija nije bilo kraja.

"Koristiš li taj glas za reklamne svrhe, jer ako ne koristiš, trebalo bi da počneš", poručili su joj, na šta je ona imala spreman odgovor:

"Ne, ne koristim ga, to je moj glas kojim govorim, a imam drugi glas kojim pevam", neočekivano je poručila Ani,

Najverovatnije su svi koji su gledali emisiju spremni bili da sačekaju ovu takmičarku da otpeva svojim piskavim glasićem numeru, kako bi je ismejali, ali ono što je usledilo niko nije očekivao. Ani je odgovorila da će se predstaviti numerom "Anyone" od Deni Lovato.

 

 

- Glas kojim ona govori nije lažan, to je njen prirodni glas. Svi pravi i obučeni pevači vremenom nauče da modifikuju glas tokom pevanja. Mnogo ljudi ima drugačiji glas kada pevaju, ali ona je melem za uši kada zapeva -

- Ona bi trebalo da priča pevajući -

- Mislim da se ona malo pretvara kada govori kada bi prelaz bio što drastičniji,  ali pevanje joj niko ne može osporiti - bili su samo neki od komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)