Zanimljivosti

HARI I MEGAN UHVAĆENI U LAŽI: Da li je moguće da su tako nisko pali, niže od ovoga ne može (FOTO)

Policija i zvaničnici Njujorka dematovali su dramatično saopštenje Saseksovih, čak je i taksista koji ih je vozio rekao da nije bilo tako strašno kako je predstavljeno.

19.05.2023 11:47

HARI I MEGAN UHVAĆENI U LAŽI: Da li je moguće da su tako nisko pali, niže od ovoga ne može (FOTO)
Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl bili su žrtve paparaca nakon dodele nagrada "Žena vizije" gde je glumici uručeno specijalno priznanje. Nakon što su u pratnji njene majke Dorije Ragland izašli iz zgrade okružili su ih paparaci i tada je nastao haos.

Kako je objavio portparol Saseksovih, njih su paparaci puna dva sata jurili njujorškim ulicama, a telohranitelj ih je u jednom trenutku prebacio u taksi kako bi zavarao poteru. S njima je bila i Meganina majka i sudeći prema dramatičnim izjava, par umalo nije završio kao pokojna princeza Dajana koja je poginula u pariskom tunelu takođe tokom potere paparaca.

Oglasili se zvaničnici

Kako je rekao portparol Saseksovih tokom dvosatne jurnjave dogodilo se nekoliko saobraćajnih nesreća.

- Ova nemilosrdna potera koja je trajala više od dva sata rezultirala je višestrukim sudarima automobila u kojima su učestvovali drugi vozači, pešaci na putu i dva policajca njujorške policije. Jasno je da postoji veliko interesovanje javnosti za njih ali to nikad ne bi trebalo da ugrozi bilo čiju bezbednost - rekao je portparol poznatrog para.

Međutim, oglasile su se vlasti u Njujorku koje demantuju sve što je rekao portparol Harija i Megan. Zamenik komesara za javne informacije u Njujorku Džulijan Filips je rekla da je njujorška policija pomagala privatnom timu obezbeđenja poznatog para, ali da su Hari i Megan bezbedno stigli na odredište. Ona je naglasila da nije bilo prijava nikakvih sudara, povreda niti hapšenja.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adamas je rekao da se saoseća sa Harijem i Megan ali da je teško poverovati da je došlo do dvosatne jurnjave paparaca za njima po njujorškim ulicama, piše britanski Dejli mejl.

Oglasili su se i zvaničnici njujorške policije koji su ocenili da je situacija oko Saseksovih i paparaca bila haotična, ali daleko od toga da se može opisati katastrofalnom kako su to rekli predstavnici poznatog para.  

Tanjug/AP

Njujorški taksista je naglasio da je čitava priča oko potere paparaca preuveličana

I taksista ih demantovao

Penzionisani načelnik policije Den Dejvison iznenađen je ponašanjem obezbeđenja Harija i Megan koji su ih navodno vozali sat i po ulicama Njujorka pokušavajući da pobegnu paparacima, da bi ih na kraju prebacili u taksi kojim su se odvezli kući. 

- Nešto tu ne štima. Ne branim paparace ali odluke njihovog tima zaduženog za bezbednost su sulude. Nadam se da je i njih policija ispitala. Njihovo ponašanje je potpuno bez smisla, a uz to su doveli u opasnost civila odnosno nedužnog taksistu koji se našao okružen fotografima - rekao je on.

 Naglasio je i to kako je čitava priča oko potere paparaca preuveličana i da ne treba isuviše verovati u takve priče jer je, kako je naveo, Njujork je najsigurnije mesto i da postoje policijske stanice i policajci na svakom ćošku. Prema njegovim rečima, paparaci su ostali iza taksija i držali su se na distanci.

I na društvenim mrežama su osudili Saseksove verujući da su namerno naduvali priču oko potere paparaca jer Hari pošto poto pokušava da nametne svoju suprugu kao naslednicu svoje majke Dajane.

- Ako je ovo istina, potpuno sam razočarana. Da li je moguće da su Hari i Megan ovako nisko pali-
- Sve je to njeno maslo. Ona navodno želi mir, a koristi svaku priliku da se pojavi i medijima. Ne bih bila iznenađena da je Megan sve ovo režirala-

-  Čuj jurili paparaci, a oni se slikali tokom jurnjave i u taksiju pa to objavili na mrežama. Niže od ovoga ne može - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama nakon incidenta sa Harijem i Megan u Njujorku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)