Zanimljivosti

MINIJATURNI BELI BIKINI I BUJNE OBLINE U PRVOM PLANU: Dragani Kosjerini popustile kočnice, ovakvu je još nismo videli (FOTO)

Popularna voditeljka priziva lepo vreme fotografijama sa prošlogodišnjeg odmora koje su raj za oči njenim brojnim pratiocima.

15.05.2023 18:00

MINIJATURNI BELI BIKINI I BUJNE OBLINE U PRVOM PLANU: Dragani Kosjerini popustile kočnice, ovakvu je još nismo videli (FOTO)
ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina (35) poslednjih godina postala je jedan od simbola Radio-televizije Srbije (RTS) na kojem vodi nekoliko emisija. Ta dama je ujedno danas jedno od najomiljenijih lica sa malih ekrana, a često se čuju komentari kako je upravo zbog nje emisija "Ja volim Srbiju" uvek rado gledana. Svi smo je se setili prilikom nedavnog gledanja Evrovizije, budući da je ona bila jedna od dama koja je vodila izbor za evrovizijskog predstavnika Srbije

Kosjerinu često možemo videti kako reklamira neki proizvoda za negu kose i kože, dok intimne trenutke mudro skriva od radoznalih pogleda fanova, kojih na Instagramu ima 119.000. Nije tajna da voditeljka voli sunce i more, pa je tako ovog puta rešila da nas sve počasti objavom sa prošlogodišnjeg letovanja. Dragana je u beloj majici i kratkom pocepanom šortsu, dugu kosu pustila je da opušteno pada preko ramena dok žmureći uživa na suncu i moru koje je iza nje. Među serijalom fotografija našla se i jedna u kupaćem, gde smo mogli da vidimo da lepa voditeljka uživa na bazenu u belom bikiniju, dok rukama pridržava naočare za sunce. 

- Fragmenti…(već) zaboravljenog odmora… - napisala je ona uz objavu.

Fotografije su za svega nekoliko sati dobile više od 11.000 sviđanja, dok su se komentari samo ređali.

- Harizmatična lepotica -

-  Prelepe plaže ovoga sveta, prelepa mora, okeani, talasi, zalasci sunca i palme su ništa u poređenju sa tvojim blistavim očima, prelepim osmehom i prezgodnim telom. Ti si živi dokaz da savršena žena ipak postoji -

- Dama sa znanjem, lepotom, stilom i harizmom -

- Zaista neviđena harizma naše nacionalne, pa i svetske lepote, koja zrači iz divne duše pune ljubavi i čistote -

- Posebna i preslatka -

- Kad je neko lep onda mu se svi dive, a ti si božanstvo lepote -

 

 

Dragana je očigledno ne samo lepotica već, prema komentarima njenih brojnih pratilaca, ona je dama koja ima faktor x, tačnije "ono nešto", što nema svako. Zato je izabrana i za prezentera Srbije koji je saopštio glasove srpskog žirija na izboru za pesmu Evrovije održanom u subotu. Ipak, na žalost fanova, ova lepotica je godinama zauzeta, a svi se pitaju kada će kucnuti čas da i izgovori sudbonosno "da" vereniku stomatologu Bojanu Perduvu.

Sve ove bajkovite morske pejzaže Dragana obilazi upravo sa njim, iako su fotografije na kojim je sa Bojanom prava retkost. Presedan je napravila još prošle godine, čestitavši mu rođendan.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dajana

16.05.2023 09:53

Koja tacno kocnica je popustila?