Zanimljivosti

DA LI JE MOGUĆE DA OVO PRIČA BEN AFLEK? Glumčev snimak obišao svet, ovakvog ga još nismo videli (VIDEO)

Holivudska zvezda puna je iznenađenja te svako malo iznenadi javnost novim detaljem o sebi.

14.05.2023 16:01

DA LI JE MOGUĆE DA OVO PRIČA BEN AFLEK? Glumčev snimak obišao svet, ovakvog ga još nismo videli (VIDEO)
printscreen/instagram.com

Skoro se u javnosti pojavio snimak Bena Afleka koji bukvalno ispred nosa zalupljuje vrata automobila svojoj voljenoj Dženifer Lopez i to je mnoge nateralo na sumnje da između novopečenog bračnog para ne cvetaju ruže. Taman kada je taj snimak postao viralan na društvenim mrežama, američki glumac je ponovo sve iznenadio novim snimkom.

Ap photo

Mnogi su se složili da glumac gobori bolje španski od supruge

 Dok su mnogi mislili da je Aflek tipičan Amerikanac zaljubljen u svoju zemlju i kulturu i da mu je korišćenje drugih jezika, naročito "hispano" potpuno stran i ne tako atraktivan, glumac je demantovao sve. U snimku koji kruži internetom, Aflek je na jednoj svečanoj premijeri u Madridu opušteno je proćaskao sa novinarkom, na maternjem jeziku svoje supruge. Kao da ga koristi svakodnevno, bez ikakve treme Aflek je bukvalno "pevušio" španski.

Nakon što je pozdravio novinarku pitavši je kako je, ona mu je poželela dobrodošlicu vidno iznenađena njegovim znanjem ovog jezika.

- Imaćete priliku da budete u Madridu nekoliko dana, da li biste mogli da zamislite život u Madridu?- pitala ga je ona.

@danielrdzprz Y ahora resulta que Ben Affleck habla mejor español que López Obrador y la Vilchis juntos. #batman #benaffleckbatman #followers➕ #following #tiktok #parati #foryou #follow #viral ♬ Batman (Tema) - Film Symphony Orchestra

- Ne, ostaću ovde tri dana a onda moram za Singapur (kako se to kaže na španskom...), ali koristim vreme za šetnje u gradu i veoma je lepo i sve je mnogo simpatično. Zdravo, šta ima?- odgovorio je glumac, dobacivši nekome u prolazu pozdrav.

Glumac je rekao novinarki da je njegov engleski mnogo bolji od španskog, nakon što ga je ona pohvalila i upitala gde je naučio španski, vidno oduševljena Aflekovim znanjem.

- Naučio sam ga kao dečak od 8 godina, ali sa meksičkim akcentom. Tako da jedine reči koje znam iz španskog su mahom na meksičkom - odgovorio je Aflek.

Tiktokeri su bili oduševljeni saznanjem da je američki glumac poliglota i da opušteno može da razgovara sa svojom suprugom i na njenom maternjem jeziku.

- Bolje priča nego Džej Lo -

- Ne verujem da on priča tako dobro...-

- Ima drugu ličnost na španskom -

- Haha kada priča španski nekako je srećniji - komentarisali su korisnici mreže.

Ben se u drugim snimcima osvrnuo na poznavanje njegovog španskog rekavši kako zvuči poput "bebe" dok priča taj jezik. Kako god, glumac se definitivno dobro zabavlja dok priča drugim jezikom, a i verovatno mu je raspoloženje na nivou kako su primetili njegovi fanovi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)