Zanimljivosti

VOZILI SU SE KOLIMA NI NE SLUTIVŠI KO SE NALAZI U VOZILU PORED NJIH: Kada su videli ovu lepoticu, ostali su u neverici! (VIDEO)

Zakamuflirana naočarama, nabacila je osmeh i spontano proćaskala sa momcima na semaforu, ne otkrivajući ko je.

13.05.2023 14:00

VOZILI SU SE KOLIMA NI NE SLUTIVŠI KO SE NALAZI U VOZILU PORED NJIH: Kada su videli ovu lepoticu, ostali su u neverici! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chromaticaballgaga

Poznate zvezde iz šoubiznisa nije teško uočiti budući da svojom pažnjom svuda izazivaju različite reakcije fanova gde god da se pojave.. Iako važi priča da često od sebe prave kult ličnosti i da im je gotovo nemoguće prići, a kamoli porazgovarati sa njima, čini se da se to polako menja ili da smo možda sve vreme o tome imali pogrešnu predstavu

Printscreen/TikTok/chromaticaballgaga

Momci na semaforu nisu shvatili da je u pitanju poznata muzička zvezda

Tome u prilog ide i nedavni snimak koji su objavili fanovi poznate muzičke zvezde Lejdi Gage kako spontano razgovara sa momcima dok čeka zeleno svetlo na semaforu. U snimku se čuje kako je momci pitaju gde ide.

- Nigde, krenula sam na posao- odgovara uz smešak iza naočara poznata pevačica.

- Čime se inače baviš? - dobacuju momci iz susednog automobila.

Pošto je pevačica shvatila da je momci nisu prepoznali odlučila je da do kraja igra "igru" i da im se ne otkriva te je rekla kako je plesač po profesiji. Momcima je bila interesantna na neki poseban način pa su pokušavali da stupe u kontakt sa njom ali pretpostavlja se da je sve završilo na tom kratkom ćaskanju. Ovo je oduševilo njene fanove širom sveta koji su potvrdili da je Gaga zaista jedna opuštena devojka i da je zbog toga njeni fanovi vole. 

- Ona je toliko slatka kao normalna devojka-

- Činjenica da je krenula na Super Bol-

 

 

- Treba biti fin i ponašati se normalno. Samo reći zdravo i normalno razgovarati -

- Ona ima toliko različitih izgleda i stilova tako da nije čudno ni biti zbunjen -

- Jesu se oni šalili?- komentarisali su korisnici mreže.

I dok su neki pomislili kako je ovo bila zabava momcima koji su se slučajno zatekli tu, te da su vrlo dobro znali o kome je reč, većina je rekla da je Lejdi Gaga "majstor" konfuzije i kamufliranja tako da je vrlo verovatno da je uspela da izbegne da glumi zvezdu iako to jeste.

Većina korisnika mreže bila je oduševljena Gaginom spontanošću i opuštenošću kao i vedrim duhom kojim zrači, istakavši kako su njena harizma i prirodnost prosto neodoljivi kako god ona izgledala. Lejdi Gaga je inače poznata širokoj javnosti po spontanosti i normalnom ponašanju koje je u više navrata pokazala i na crvenom tepihu  na mnogim premijerama, pomažući u nezgodnim situacijama svojim kolegama i ljudima u okolini, ne razmišljajući gde se u tom trenutku nalazi i da li je ispred kamera koje snimaju svaki nen korak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)