Zanimljivosti

U TRANSU JE ZAPLESAO NA ŠIPKI, A JEDAN GOST JE ZAJAUKAO! Da li je moguće da poznati Tiktoker ovo nije osetio, ostao je zaprepašćen kada je video šta mu je ispod zadnjice?! (VIDEO)

Tiktoker su u zanosu dobrog raspoloženja u jednom klubu toliko opustio da je izazvao situaciju koja je mnoge nasmejala do suza.

29.04.2023 18:01

U TRANSU JE ZAPLESAO NA ŠIPKI, A JEDAN GOST JE ZAJAUKAO! Da li je moguće da poznati Tiktoker ovo nije osetio, ostao je zaprepašćen kada je video šta mu je ispod zadnjice?! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/stevenmckell

Zabava u klubu i raspoloženje tokom izlazaka vikendom je kod mladih nešto što iščekaju čitave nedelje, a kada dođu petak i subota u svom stilu se opuste i daju sebi oduška uz dobro društvo i muziku. Iako se većina možda nečega sutra i ne seća, činjenica je da na tom mestu zaborave na svoje probleme i da postoje samo oni.

Upravo to je bio slučaj i sa poznatim Tiktokerom Stivenom Mekkelom koji se jednom prilikom u klubu prilično zabavio, toliko da je potpuno zaboravio na druge. On se peo na šipku, odnosno ogradu podijuma, igrao i pevao stihove poznate pesme, a budući da je izgledao prilično zaneseno i zabavno, video-zapis njegovog uživanja dospeo je na društvene mreže. 

Međutim, nije ni sanjao šta će se dogodoti i kakvu će neprijatnost prorediti i sebi i jednom mladiću. 

Printscreen/TikTok/stevenmckell

Tiktoker se u zanosu peo na ogradu i za njega u klubu nije postojao niko drugi 

Naime, Mekkel kuburi s viškom kilograma, ali to ga nije sprečilo da se olako baci na ogradu i izvede svoj performans, ali nije shvatio da je ispod njegove noge i zadnjice ostala zaglavljena nečija ruka. Ne obazirući se na nesrećnog čoveka kog je "zaglavio" Tiktoker je pevao iz sveg glasa kao da je sam na sceni. S druge strane, momak koji se našao ispod Stivenovog tela pokušavao je da mu da znak da prestane s plesom i da ga oslobodi, međutim, Mekkel se na to uopšte nije obazirao. 

Tiktoker je snimak objavio najpre naprarvivši uvod zabrinutog lica, uz opis: "Seo sam na nečiju ruku i taj neko nije mogao da je skloni." Tek potom sledi scena iz kluba. 

- Ne mogu da shvatim da li je on navijao ili pokušao da privuče nečiju pažnju... -

- Gledam ovo već 20 minuta i umirem od smeha - 

- Nespretnost... -

- I nisi to osetio?! -

- Nikada neću izaći nakon ovoga - komentarisali su korisnici mreže.

Većina je poručila Stivenu da ih je ta scena prilično nasmejala, ali da bi sledeći put trebalo da bude obazriviji.

Inače, njega na TikToku prati 3,8 miliona korisnika i on svakodnevno objavljuje komične sadržaje trudeći se da dočara neke situacije iz svakodnevnog života. Jedna od omiljenih aktivnosti mu je ples.  

Iako ima višak kilograma Stivena to ne sprečava da se sjajno zabavi i da pokaže kako se snalazi u svakoj situaciji, odišući posebnom pozitivnom energijom. Tiktokeri su mu poručili da im ona prija i da ostane takav kakav jeste jer ih prilično zasmejava svojim klipovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)