Zanimljivosti

ČITAČ S USANA OTKRIO ŠTA JE MEGAN ŠAPUTALA HARIJU NA UTAKMICI: O ovome bruji svet!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisustvovali su zajedno prvom javnom dešavanju posle čak mesec dana Harijevih samostalnih nastupa s ciljem promocije memoara "Spare".

26.04.2023 11:01

ČITAČ S USANA OTKRIO ŠTA JE MEGAN ŠAPUTALA HARIJU NA UTAKMICI: O ovome bruji svet!
Tanjug/AP

Britanski princ Hari (38) i njegova supruga Megan Markl (41) viđeni su posle više od mesec dana kako zajedno uživaju na jednom javnom događaju. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisustvovali su, naime, košarkaškoj utakmici L.A. Lejkersa i Menfisa.

Par je zajedno sa svojim osobljem bio smešten u VIP loži i u jednom trenutku pojavli su se na velikom ekranu u dvorani, ali je Megan odbila da se javno poljubi sa Harijem kako to tradicija nalaže. 

Britanskim medijima bilo je interesantno da rastumače o čemu su Megan i Hari razgovarali u jednom trenutku kad ih je kamera snimila. 

Kako je za Miror objasnio čitač usana Džeremi Frimen, Saseksovi su sumirali utiske o svom izlasku i dolasku na utakmicu.

- Ovo je sjajno kad ti kažem - rekla je Megan.

Hari je klimnuo glavom u znak slaganja sa ženom.

- Tačno tako, znala sam da će ti se dopasti - dodala je ona, na šta su pojedini britanski mediji zaključili da mladom kraljeviću možda i nije bilo toliko prijatno na tom dešavanju koliko je njegova supruga želela. 

- Pokazala je da ona kontroliše situaciju u njihovom životu - glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara čitalaca. 

Ipak, Megan i Hari bili su nasmejani sve vreme, a posebno je uživala vojvotkinja koja je glasno navijala. Ona je, inače, veliki fan L.A. Lejkersa od malih nogu. O tome svedoči i njena fotografija sa zvezdom tog kluba i čuvenim srpskim košarkaškim asom, Vladom Divcem, s kojim se slikala dok je bila dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by royalsupdate (@royalsupdate)

Lejkersi su zabeležili pobedu u prvom plej-ofu NBA lige na opšte oduševljenje gledalaca i Megan koja je pažljivo pratila utakmicu. Čini se da je i Hari uživao, a svaki trenutak par je iskoristio da razmeni nežnosti iako su bili svesni da ih kamere snimaju.   

Podsetimo, Megan i Hari više od mesec dana nisu viđeni zajedno u javnosti. Nakon što je Hari objavio memoare "Spare" (Rezervni) činilo se da se Megan distancirala od supruga koji je na sve promotivne aktivnosti vezane za knjigu išao sam, uključujući i gostovanje u medijima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)