Zanimljivosti

OVE FOTOGRAFIJE OBRISALA JE NAKON UDAJE ZA PRINCA HARIJA: Isplivala prošlost Megan Markl, svi govore o njenom gipkom telu (FOTO)

Nakon što je upoznala britanskog princa izbrisala je svoje profile na mrežama koji su, prema njenim rečima, nekad bili važan deo njenog života

03.05.2023 12:05

OVE FOTOGRAFIJE OBRISALA JE NAKON UDAJE ZA PRINCA HARIJA: Isplivala prošlost Megan Markl, svi govore o njenom gipkom telu (FOTO)
Tanjug/AP

Megan Markl (41) izuzetno vodi računa o svom telu, zdravo se hrani i redovno vežba. Pre udaje za princa Harija ona je redovno na društvenim mrežama delila savete o zdravlju i vežbanju. Međutim, nakon što je upoznala britanskog princa izbrisala je svoje profile na mrežama koji su, prema njenim rečima, nekad bili važan deo njenog života, piše britanski Ekspres.

Vruća joga 

Kako otkrivaju IT stručnjaci, ono što se izbriše sa interneta zapravo nikad nije nestalo i bez problema se može vratiti. Tako su se na društvenim mrežama pojavile stare fotografije Megan Markl kako vežba, kao i njeni saveti za vitak stas. Vojvotkinja i sad ima rutinu kad je u pitanju fizička aktivnost ali to ne iznosi u javnost. 

- Radim mnogo vruće joge posebno mokša joge a idem na pilates. Ali najviše volim trčanje. Dok džogiram najbolje razbistrim glavu a ujedno je i sjajna vežba za održavanje forme - rekla je svojevremeno Megan.

Ona je bila veliki pobornik joge koju su 2004. pokrenula dva kanadska instruktora. Vruća joga je snažan oblik vežbanja koji se praktikuje u zatvorenom i zagrejanom studiju. Uključuje 40 različitih poza koje su u osnovi zadržale pozicije tradicionalne joge

Na ovaj način se dobija jak kardio trening koji ujedno umiruje um i smanjuje nivo stresa, detoksikuje organizam i opušta mišiće. 

Za jedan čas od 90 minuta moguće je sagoreti 700 kalorija. Sudeći po fotografijama Megan kako odlazi na vežbanje sa podlogom za jogu ispod miške ona se ovih vrućih vežbi nije odrekla ni nakon udaje, pa ne čudi što je princ Hari izgubio glavu za njom.

Ključna je ravnoteža 

U vreme dok je bila glumica Megan je tvrdila da nikad nije volela da vežba sa personalnim trenerom. Kako je naglasila u jednom intervju, to je bitka sa samim sobom pa najčešće vežba u udobnosti svoga doma.

- Radim vežbe kod kuće ili u prikolici pre snimanja. Čim uhvatim malo vremena ja odradim 15 minuta treninga i kad se sve to skupi na kraju dana bude to puno vežbanja. Već godinama praktikujem vežbe Trejsi Anderson i mislim da su sjajne što se može videti po meni - rekla je pre više godina u jednom intervju tadašnja glumica Megan Markl. 

Vežbe su osmišljene tako da zatežu vretenaste mišiće u telu čime se vizuelno izdužuje figura, stvara ravnoteža u telu i postiže vitak izgled. 

Posebnu pažnju vojvotkinja poklanja ishrani i trudi se da se jede isključivo zdravu hranu.

- Pokušavam da izbegnem da jedem stvari zbog kojih se osećam tromo i letargično. Uglavnom jedem ribu iako sam veliki gurman pa ponekad vikendom dam sebi oduška. Smatram da ako se lišite nečega samo ćete više žudeti za tim. Pronalaženje ravnoteže za mene je ključno. Tokom nedelje se strogo pridržavam svih pravila zdrave ishrane a onda vikendom počastim sebe nečim što volim - dodala je ona. 

Megan obožava italijansku i meksičku kuhinju i tvrdi da voli da kuva, najčešće pesto. Na pitanje šta za nju znači biti u formi ona je odgovorila kao iz topa.

- Osećati se zdravo, imati samopouzdanja, biti zadovoljan i pre svega voleti sebe - poručila je tada Megan Markl. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)