Zanimljivosti

EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA ANITA OGNJANOVIĆ: Mlada glumica izazvala opšte kontroverze u javnosti (FOTO)

Danas je smatraju jednom od talentovanijih nada domaće glumačke scene, a otkrila je koju je veliku tajnu morala da skriva tokom snimanja hit-serije "U klinču".

12.04.2023 18:01

EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA ANITA OGNJANOVIĆ: Mlada glumica izazvala opšte kontroverze u javnosti (FOTO)
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Anita Ognjanović aktivno je počela da se bavi glumom relativno skoro, tek od 2019. godine. Međutim, za samo četiri godine njena popularnost je naglo porasla i danas ima na hiljade fanova. Ulogom u seriji "U klinču", gde je glumila Milicu Kovač, u potpunosti je osvojila publiku.

Zbog sitne građe i dečijih crta lica svi su mislili da je i glumica zapravo u tinejdžerskim godinama. Pravi šok je nastao kada je otkriveno koliko ona zapravo ima godina. Verovali ili ne Anita je rođena 1996. godine te je danas na polovini treće decenije.

Iako je u zapaženim ulogama predstavljena kao muškobanjasta devojčica, ona i te kako voli da sebi da dozu glamura. Publiku je oduševila kada se u elegantnom izdanju i sa efektnom šminkom pojavila na premijeri filma "Usekovanje". Tijana je odabrala beli top i belu suknju sa dubokim šlicem i izgledala je poput holivudskih zvezda. Tada je pokazala svoju ženstvenu stranu u punom sjaju. 

S druge strane, zanimljivo je to da je Anita od najranijeg detinjstva volela grube sportove poput boksa, međutim, nije se nikada tome potpuno posvetila.

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Anita je blistala na premijeri filma "Usekovanje"

- Ovo je genijalna prilika jer sam spojila moje dve najveće ljubavi, glumu i boks, u jednu stvar. Hvala producentima što su me našli. Mene je tata ceo život želeo da baci u neke borilačke sportove. Međutim, nešto sam se odupirala kad god me neko tera na nešto. Ne bavim se takmičarski boksom, a nedavno sam imala poslednju borbu. Ovo što su gledaoci videli da sam slomila ruku u seriji istina je. Ja sam zaista u stvarnosti slomila ruku. To se desilo tokom privatnog treninga boksa u toku snimanja serije. To je sve bilo jedna velika parola “snađi se”. Svaka čast ljudima iza kamera koji su mi pomogli jer sam pola serije snimala krijući u kostimima da imam polomljenu ruku. Ima mnogo scena gde trpim bol sa slomljenom rukom koja je prekrivena kostimima - objasnila je Anita u emisiji "Kec na jedanaest" govoreći o ulozi u popularnij seriji "U klinču".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)