Zanimljivosti

IZAŠLA JE LEPA I DOTERANA, A ONDA SE SAMO SRUŠILA! Šta se to dogodilo Seleni Gomez? (VIDEO)

Velika zvezda je ipak sve stoički podnela i brzo se vratila.

04.04.2023 18:01

IZAŠLA JE LEPA I DOTERANA, A ONDA SE SAMO SRUŠILA! Šta se to dogodilo Seleni Gomez? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/2000spopwomens

Selena Gomez (30) je pevačica poznata po svojim izuzetno kvalitetnim vokalnim sposobnostima, a u javnost je dospela još kao tinejdžerka kako zbog svojih talenata, tako i zbog dugogodišnje veze sa muzičarem Džastinom Biberom. Tačku na vezu taj par je stavio nakon sedam godina ljubavi. Selena danas, podjednako kao i u vreme kada je bila devojčica, privlači simpatije mnogih pre svega zbog izgleda, harizme, ali i prijatne prirode koju osećaju svi u njenom okruženju.

Nedavno se na TikToku pojavio snimak pevačice kada je prisustvovala jednom svečanom događaju. Dok je koračala po crvenom tepihu i približavala se mestu za poziranje, Selena je iznenada izgubila tlo pod nogama i na trenutak se onesvestila. Članovi potokola su brzo reagovali i pridržali je nakon čega se ona ponovo veoma brzo našla na nogama. Stoički je podnela to što joj se dogodilo, ali se kasnije novinarima i publici obratila sa suzama u očima.

Printscreen/TikTok/2000spopwomens

Selena Gomez se u jednom trenutku srušila dok je koračala crvenim tepihom

To je bio veoma potresan trenutak za sve pristune, budući da ih je situacija zatekla. U opisu objave stoji da se Gomezovoj to desilo zbog autoimune bolesti poznate kao lupus, koja je pevačici dijagnostikovana još 2015. godine. Njeno lečenje je zhtevalo odlazak na hemoterapiju, a kasnije i transplantaciju bubrega koji je bio oštećen usled bolesti.

Tiktokeri su, ipak, dali drugu verziju priče istakavši da je po sredi bila slomljena potpetica na cipeli

- Slomila je potpeticu -

- Zbog ovoga treba da budemo zahvalni na svemu -

- Toliko je jaka -

- Izgleda poput princeze -

- Neka je Bog čuva, mora da je bilo užasno - komentarisali su korisnici mreže. 

Prema Lupus fondaciji Amerike, u pitanju je hronično autoimuno oboljenje koje se manifestuje na različite načine i može oštetiti bilo koji deo tela - zglobove, kožu ili bilo ostale organe, a uzrokuje da imuni sistem ne može da napravi razliku između stranih "osvajača" i zdravih tkiva. Bolest nije zarazna i pogađa više žene nego muškarce, ali zvanično lek za nju ne postoji, već se tretira raznim lekovima koji smanjuju upalu, oticanje i bol.  

Inače, pad Gomezove se dogodio ranije, ali je sada ponovo u žiži jer se mlada pevačica nedavno suočila sa žestokim kritikama nakon što se na jednom događaju pojavila s vidnim viškom kilograma. Njeni fanovi su se potrudili da podsete sve one koji je napadaju na kakve je sve teškoće ona nailazila u prethodnom periodu, te da je borac kom se ništa ne može i ne sme zameriti.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)