Zanimljivosti

MILICI PAVLOVIĆ PRIREDILI NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Kada je videla o čemu se radi shvatila je ogromnu grešku: "Umreću sad!"! (FOTO/VIDEO)

Mlada pevačica podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu šta joj se dogodilo, ali i zbog čega je zahvalna na svim ljudima koji je okružuju.

01.04.2023 18:01

MILICI PAVLOVIĆ PRIREDILI NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Kada je videla o čemu se radi shvatila je ogromnu grešku: "Umreću sad!"! (FOTO/VIDEO)
ATAImages

Pevačica Milica Pavlović (31) nedavno je kao vrhunac karijere dočekala da organizuje veliki solistički koncert u Nišu u hali "Čair". Ona je inače poznata po hitu "Kraljica juga", ali i činjenici da je rodom iz sela Grabovnice kod Leskovca, a danas se smatra jednom od top 3 mlade pevačice u Srbiji.

Milica je, budući da je veoma zadovoljna kako je prošla na prvom solističkom koncertu tih razmera, okupila prijatelje u svom stanu povodom premijernog prikazivanja koncerta iz "Čaira" na televiziji. Prijatelji su je iznenadili pripremivši joj video-projektor, hranu i ozvučenje, ali ona nije ni slutila šta joj se još sprema. Naime, njena tetka po ocu ušla je neočekivano i iznenadila je tortom koja je bila napravljena specijalno za nju i za tu posebnu priliku.

Pevačica je otvorila tortu koja je na vrhu imala krunu, a unutra je, čini se, bila i muzička kutija, iz koje se čula njena pesma. Pavlovićeva nije krila oduševljenje, smejala se od srca i ponavljala "Umreću!", nakon čega je tetki poletela u zagrljaj. Međutim, ono što je u startu "oprostila" toj voljenoj ženi jeste da je fotografiju kojom je ukrašena torta ona uzela iz davnih dana. Tako se tu našao Miličin lik od pre nekoliko godina, dok je vrhunac predstavljao šlag u vidu kose popularne pevačice, ali ne njene plave, duge i prave, već loknaste i braon boje. Milici je to bilo najinteresantnije, pa je utiske odmah prenela i u vidu priče na Instagramu.

- Moji prijatelji i moja tetka organizovali su mi veče za pamćenje... Torta, projektor, razglas i to je sve što nam treba... Kad imamo jedni druge možemo sve zajedno! Hvala ti Bože na svemu ikada... I na ovim divnim ljudima koje si doneo u moj život! Čuvajte dobre ljude oko sebe i ulažite u svoje ljude! Ja sam srećna devojka! - napisala je Milica uz pregršt smajlija.

Ubrzo je prokomentarisala i tetkin izbor fotografije za tortu. 

- Nijedna osoba nije došla slučajno u vaš život… Uvek pustite ljude od sebe koji ne umeju da se raduju životu i koji ne znaju šta znači biti prijatelj. Tokom svog života stekla sam mnogo prijatelja i uglavnom sam znala da raspoznam dobre i loše ljude i da ulažem u ove prve. Priznajem, znala sam i da se zeznem. Svaki moj prijatelj je moja porodica. Jer, ova lavica priznaje, zapisala sam taj datum prvog koncerta, bilo mi je potrebno. A oni su to osetili, a to im čak nisam ni rekla! Negujte svoje ljude, jer jedan je život i niko ne može sam. Pogledajte moju tetkicu koja je odgovorila zadatku i zamisli mojih prijatelja, a ova greška je tako slatka i od srca da vam želim da odmah svi pozovete tetke i kažete im koliko vam znače - napisla je Milica.

Sve to naišlo je na blizu 47.000 sviđanja i salve pohvala za Milicu, njenu tetku, tortu, prijatelje kao i koncert u Nišu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)