Zanimljivosti

ČUVENI GLUMAC U TEŠKOM STANJU? Šta se desilo s Met Dejmonom, fanovi zabrinuti zbog novog glumčevog nastupa! (FOTO/VIDEO)

Kako su primetili fanovi, čuveni glumac i nekadašnji lepotan za kojim su uzdisale žene izgleda lošije nego ikad.

31.03.2023 19:01

ČUVENI GLUMAC U TEŠKOM STANJU? Šta se desilo s Met Dejmonom, fanovi zabrinuti zbog novog glumčevog nastupa! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Čuveni holivudski glumac i Oskarovac Met Dejmon (52) zabrinuo je fanove nakon gostovanja u jednoj emisiji BBC. Naime, on i njegov kolega i blizak prijatelj Ben Aflek uključili su se putem video-linka u emisiju kako bi promovisali svoj novi film. U pitanju je drama "Vazduh" ("Air") koji Aflek potpisuje kao režiser i igra glavnu ulogu pored Dejmona.

Umoran i istrošen

Međutim, fanovima nije promaklo da Dejmon izgleda veoma loše i potpuno drugačije nego inače. Na početku intervjua najviše je pričao Aflek, dok je njegov prijatelj izgledao odsutno i gledao negde u prazno, van kamera.

- Šta se dešava sa Metom Dejmonom? Izgleda veoma loše, ne liči na sebe - 

- Zašto Met Dejmon izgleda kao da je plakao ili ljuštio luk pre samog pojavljivanja pred kamerama - 

- Izgleda tako umorno i istrošeno - 

- Da li se Met Dejmon probudio kako treba? Potpuno je odsutan - primetili su njegovi zabrinuti fanovi.

Dejmon je nekad važio za jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca, ali godine nisu bile blagonaklone prema njemu. Od nekadašnjeg lepotana koji je igrao Džejsona Borna i za kojim su uzdisale žene gotovo ništa nije ostalo. 

Zajednički račun

Ben Aflek i Met Dejmon sarađivali su više puta, između ostalog i u ostvarenju "Dobri Vil Hanting" za koji su osvojili Oskara. Međutim, u filmu "Vazduh" prvi put su radili pod rediteljskom palicom Afleka. Prema rečima Dejmona, to nije ništa novo pošto ga Aflek usmerava i "vodi" još od srednje škole.

- On me usmerava još od srednje škole. Stalno nešto režira. Mi zapravo radimo zajedno još od 1986. kada smo se upoznali u pozorištu. Zajednički pišemo scenarije i kreativno razmišljanje uklapamo u naše prijateljstvo. Benova režija je prirodnio nastavak svega onoga što radimo već decenijama, tako da uopšte nije bilo čudno dobijati upustva i smernice od njega - otkrio je Dejmon.

Kako pišu mediji, Aflek i Dejmon su kao tinejdžeri imali zajednički račun u banci. Tu praksu su nastavili i kasnije i kad je Dejmon 1992. zaradio 35.000 dolara za film novac je stavio na zajednički račun.

- Sve dok je neko od nas imao novca, znali smo da struja neće biti isključena - dodao je on.

Govoreći o njihovom prijateljstvu iz perioda pre nego što su postali slavni on je rekao da je Ben uvek i svuda išao sa beleškama u rukama i sve je zapisivao.

- Naše prijateljstvo zasnovano je na iskrenoj kritici - dodao je kroz smeh Aflek.

Popularni dvojac nije komentarisao navode o reakcijama fanova na Dejmonov izgled. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)