Zanimljivosti

SLAĐA ALEGRO OGRNUTA SAMO PEŠKIROM: Pevačica u nikad izazovnijem izdanju, fanovi u šoku a komentari se samo nižu (FOTO)

Ovakvu je nikada nismo videli i svi su oduševljeni ovim provokativnijim izdanjem.

27.03.2023 18:01

SLAĐA ALEGRO OGRNUTA SAMO PEŠKIROM: Pevačica u nikad izazovnijem izdanju, fanovi u šoku a komentari se samo nižu (FOTO)
instagram.com/sladjaallegro

Pevačica Slađana Dragaš poznatija kao Slađa Alegro decenijama je na muzičkoj sceni na kojoj je uspela da izgradi uspešnu karijeru bez skandala. Svojim glasom, pesmama i harizmom postala je jedna od omiljenijih dama sa estrade.

Iako je veoma aktivna što se nastupa tiče, svaki slobodan trenutak pevačica koristi kako bi se posvetila porodičnom životu i uživanju sa njoj najbližim ljudima. Slađa često odlazi na odmore sa suprugom i ćerkom te sa fanovima deli zanimljive trenutke putem društvenih mreža.

 

 

Sada je sve oduševila nešto provokativnijom fotografijom. Na njoj Slađa Alegro pozira sama samo ogrnuta peškirom koji prekrivaju njene obline, dok su u prvom planu njene vitke noge. Zraci sunca i prelepa tropska okolina dali su poseban čar ovom pevačicinom izdanju.

 

 

- Najbolja si-

- Prelepa Slađa-

- Mačkica naša, uživaj zaslužila si -

-Izgledaš kao curica - samo su neki od komentara njenih fanova ispod objavljene fotografije.

Podsetimo, Slađa je aktivnu muzičku karijeru počela početkom dvehiljaditih kao članica grupe "Frenki", potom prelazi u Alegro bend i sa njima 2005. godine izdaje album. Od 2016. godine počinje solo karijeru i objavljuje numeru "Jelen" koja već od starta počinje da beleži uspehe. Danas je Slađa prepoznatljia kao solo pevačica i često nastupa širom regiona.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)