Zanimljivosti

EVO U ČEMU DŽOGIRA MARIJANA MATEUS: Svi govore o tome šta je ubukla, jel moguće da je ovo uradila? (FOTO)

Poznata dizajnerka se ne odriče luksuza ni u jednom trenutku, pa čak ni kada za tim apsolutno nema potrebe.

26.03.2023 11:01

EVO U ČEMU DŽOGIRA MARIJANA MATEUS: Svi govore o tome šta je ubukla, jel moguće da je ovo uradila? (FOTO)
instaram.com/marijamamateus

Marijana Mateus oduvek je uživala u luksuznom životu i to nikada nije krila. Putovanja na egzotične destinacije, dizajnerska garderoba, život u Londonu, samo su neki od detalja iz njene svakodnevnice na kojima joj mnogi zavide.

Ta poznat Novosađanka se luksuza ne odriče nijednog trena i to ističe po svaku cenu. 

ATA images

Marijana Mateus uvek na sebi ima najluksuznije stvari

 - Vremenske prilike nikad nisu uticale na mene, s osmehom na licu dočekujem i kišu i sunce. Naučila sam da uživam u svakom trenutku ponaosob - ne misleći o onome od juče i šta će biti sutra. Samo tako čovek može da upije svaki tren koji mu je podaren. Shvatila sam da sreća ne leži ni u dužini broda ni u broju sedišta u avionu. Sreća nije ni sat ni minut, već sekunda. Jer, život nema reprizu - opis je Marijanine knjige koju je objavila pre nekoliko godina, a o kojoj se i danas priča zbog opisa, kako je rekla, malog stana od par stotina kvadrata u kojem je živela.

Da je uvek tip-top sređena to smo već navikli od nje bilo da se nalazi na žurkama ili na plaži. Međutim, nekada zaista nema mesta za preterivanje. Poslednje fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu govore da u pokazivanju luksuza Marijana zaista zna da pređe granicu dobrog ukusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Naime, ona je objavila fotografije na kojima džogira u sportskom kombinezonu od majice i helanki. To bi sve bilo sasvim u redu, posebno jer ističe njenu vitku građu. Međutim, na narednoj fotografiji možemo videti ono za šta bi modni znalci rekli da je neprihvatljivo. Marijana se, naime, ogrnula skupocenom bundom koja uz takvo sportsko izdanje, naročito posle trčanja, zaista izgleda krajnje neobično. 

Ona je kombinaciju upotpunila širokim osmehom i pokazala da je ne dotiču brojni negativni komentari, već da joj se može da čak i džogira u luksuznom krznu koje košta pravo bogatstvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Krmpota

26.03.2023 16:11

Lotar Mateus je odavno razveden od ove, koja fora je da jos koristi njegovo prezime?Modni dodatak da bude onako sik?

Anka

05.04.2023 20:28

Koliko god para da demonstrira uvek je nekako sve jeftino i bez ukusa, nedostatak dobrog ukusa u svemu.