Zanimljivosti

FOTOGRAFKINJA JE ZAUSTAVILA ZGODNOG MARINCA DA GA SLIKA, a onda je usledio preokret! Nije ni sanjala da će se priča s tim Apolonom tako završiti! (FOTO/VIDEO)

Priča mlade, atraktivne fotografkinje Kare Luis izazvala je podeljene reakcije na mrežama.

03.02.2023 16:01

FOTOGRAFKINJA JE ZAUSTAVILA ZGODNOG MARINCA DA GA SLIKA, a onda je usledio preokret! Nije ni sanjala da će se priča s tim Apolonom tako završiti! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/karaxlewis

Kara Luis je fotograf i montažer koja ne krije ljubav prema svojoj profesiji i koja se svakodnevno druži s ljudima na ulici fotografišući ih u najneobičnijim izdanjima.

Jednog dana je njen izbor pao na mladog marinca kog je srela na parkingu dok je ostavljala svoj automobil. Zgodni plavokosi mladić samo što nije otišao kada mu je Kara prišla i kroz prozor njegovog vozila ga upitala da li može lda napravi fotografiju sa njim. On je izašao iz automobila i Kara je tek tada shvatila koliko je marinac u stvari zgodan. 

Ipak, ljubazno joj je i uz osmeh odgovorio da je trenutno zauzet i da neće moći jer ide na probu za bal. Ipak, tada je usledio preokret - rekao joj je da bi bila sjajna ideja da ona krene sa njim i napravi set fotografija sa tog događaja.

Printscreen/Tiktok/karaxlewis

Mladi marinac se spremao za probu bala

Devojka je bila oduševljena predlogom mladog marinca koji joj je rekao da je bal za pet sati i da će je pozvati. Za to vreme ona je otišla u obližnji butik po haljinu, vidno uzbuđena što će prisustvovati jednom takvom događaju. Usput je upoznala devojku i prijatelje marinca koji su bili prijatno iznenađeni njenim prisustvom. U međuvremenu i njegova baka je bila među onima koje je Luis imala čast da upozna, nakon što je pozvala svog unuka putem video poziva, jer zbog bolesti nije mogla da bude prisutna. 

Međutim, iako su svi zbog ove priče poverovali da je poznanstvo mlade, atraktivne Luis sa plavokosim lepotanom samo početak lepog druženja, pa i veze, ispostavilo se da je na balu bila i njegova devojka. Luis je tako fotografisala i njih dvoje dok su se lepo zabavljali.

Oni koji su videli objavu mlade fotografkinje nisu krili razočaranje zbog takvog završetka njene priče.  

- Nisam samo ja mislila da te je pitao da izađete i da je to početak jedne lepe ljubavne priče -

- On izgleda poput Diznijevih prinčeva na tom parkingu -

@karaxlewis This was such a cool experience, and I’m grateful to have been a part of it! Hope y’all enjoy. 🫶🏼❤️🤍🙏🏼 #fyp #marinecorpsball #marinescorps #videography #photography #foryoupage #photoshoot #videoedits #photographer ♬ Enchanted - Taylor Swift

- Kakva čast prisustvovati balu! Kakav divan mladić! Ako ne pitaš, ne znaš! -

- Ovo je toliko divno -

- O Bože, ovo je izmamilo toliki osmeh na mom licu - komentarisali su korisnici mreže.

I dok su neki očekivali ljubavnu priču, devojka je pokazala da ne mora uvek da bude romantična priča, već da je to bila i prilika za jedno predivno iskustvo i upoznavanje divnih ljudi. U snimku je napravila set fotografija koje se naizmenično smenjuju prikazavši mlade marince u uniformama kako se sjajno zabavljaju sa svojim prijateljima i porodicama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)