Zanimljivosti

SVI GLEDAJU U ANASTASIJINE NOGE: Mlada pevačica opet privukla veliku pažnju (FOTO)

Odavno je poznato da svaki stajling dovede do savršenstva, što je i sada bio slučaj, a tema broj jedan je njena obuća samo za najhrabrije.

25.01.2023 14:01

SVI GLEDAJU U ANASTASIJINE NOGE: Mlada pevačica opet privukla veliku pažnju (FOTO)
shutterstock.com

Pevačica Anastasija Ražnatović (24) je posle puze od godinu dana pre nekoliko dana objavila novi singl "Brani me" za koji je snimila i spot. Mlada pevačica se pojavila u spektakularnom izdanju, budući da je ponela neobičan komplet u vidu crnog topa i crnih elegantnih pantalona dužine do pola listova. Uz celu kombinaciju je uskladila neobičan nakit - crnu ogrlicu, narukvicu i glomazno prstenje. Duga kosa joj je bila stilizovana u blage talase i padala je nonšalantno preko ramena, skoro do struka. Ipak, najviše pažnje privukle su njene neobične cipele. 

Crne salonke imaju veliku platformu i ogromnu štiklu, a svega 3 tanka kaiša vezuje visoke potpetice uz Anastasijine listove. Mnogi fanovi su pohvalili izbor neobične obuće i unikatnog nakita koji veštom oku vernih pratilaca nije mogao da promanke. 

Kao i za svaki spot dosad, Anastasija i njen tim su se potrudili da ceo scenario i vizuelni identitet budu drugačiji, pa su za taj video sredili napuštenu kuću na Vračaru.

- Brani me od mangupa, mafije, od najcrnje magije, odbrani me, udari ko grom - napisala je deo pesme Ražnatovićeva u opisu fotografija gde sedi na podu uza zid.

Fotografija je za nepun dan dobila blizu 24.000 sviđanja, a fanovi nisu štedeli na komplimentima. 

- Lepša si od Monike Beluči -

- Ponosni smo na tebe -

- Prelepa si -

- Moja omiljena lepotica -

- Gde si našla cipele, hoću i ja! -

- Divna si -

- Cipele su fantastične - ređale su se reakcije. 

Ražnatovićeva je u spotu promenila više odevnih kombinacija, a posebno je bila zapažena i srebrna haljina. Ona je bila od kombinacije tila, čipke i krupnih cirkona. Imala je dubok dekolte i ravno padala do zemlje prateći liniju tela, dok je pevačica uz nju ponela i ogrlicu od krupnih cirkona.

Anastasija će za koji mesec proslaviti godišnjicu veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a ako je suditi po objavama na društvenim mrežama mladi par uživa u veoma skladnoj i uspešnoj ljubavnoj vezi, dok je pevačica zbog Nemanje često van Srbije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)