Zanimljivosti

SREĆNA REPUBLIKA VAS VODI NA NAJVEĆI MUZIČKI SPEKTAKL U REGIONU: Delimo karte za MAC, uživajte u nastupima zvezda s Balkana!

Najbržim čitaocima podelićemo 5x2 karte za ovaj zaista poseban događaj, a evo šta samo treba da uradite.

bySrećna republika

24.01.2023 16:19

SREĆNA REPUBLIKA VAS VODI NA NAJVEĆI MUZIČKI SPEKTAKL U REGIONU: Delimo karte za MAC, uživajte u nastupima zvezda s Balkana!
Foto: Live Production

Do najvećeg muzičkog događaja u regionu, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusica, ostao je još samo jedan dan, a da nas u Areni 25. i 26. januara očekuje „teška mašinerija“ i dosad neviđeni spektakl, govore snimci sa zvaničnog Instagram naloga manifestacije.

Arena se menja iz minuta u minut, a vi sada imate priliku da prisustvujete tom neverovatnom muzičkom spektaklu na koji vas vodi Srećna Republika. Dovoljno je da zapratite našu stranicu na Instagramu, Srećna republika, i u komentaru na objavi tagujete osobu sa kojom biste da odete na ovaj zaista poseban događaj.

Delimo 5X2 karte, koje će otići u ruke našim najbržim čitaocima.   

 

   

 

Inače, za događaj je obezbeđeno više od 1.500 m2 LED ekrana, bina od 1.300m2 koja će činiti krug od 2,5 kilometra, više od 650 motora koji su pozicionirani iznad bine i omogućavaju tranziciju scene i specijalne svetlosne efekte, 16 multikolor lasera velike snage, više od 2.000 rasvetnih tela, više od 1.5 kilometara konstrukcije. Ako se tome doda i činjenica da će MAC okupiti najpoznatija muzička imena iz čitavog regiona, nema sumnje da će treće izdanje ceremonije biti proglašeno muzičkim događajem godine.

Interesovanje publike je iznad očekivanja, a budući da je sektor 200 rasprodat, u ponudi su ostale ulaznice za sektor 400, kao i orgraničena količina VIP ulaznica. Ulaznice po promo cenama mogu se nabaviti do utorka 24. januara u ponoć putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva  i na blagajni Štark Arene. Od 25. januara ulaznice će se prodavati po punoj ceni.

Komentari (0)