Zanimljivosti

GLUMICA I NJENA ĆERKA NA SAJTU ZA ODRASLE: Razotkrila ih prijateljica pa progovorila o svim provokativnim detaljima sa snimaka ( FOTO)

Popularna lepotica sa naslovnice Plejboj magazina otišla je korak dalje i otvorila nalog na Only Fans sajtu.

22.01.2023 16:03

GLUMICA I NJENA ĆERKA NA SAJTU ZA ODRASLE:  Razotkrila ih prijateljica pa progovorila o svim provokativnim detaljima sa snimaka ( FOTO)
Printscreen Instagram/@deniserichards

Čuvena holivudska glumica i nekada jedna od najlepših žena na planeti Deniz Ričards (51) otvorila je profil na Onlifans sajtu za odrasle. Njen dodatni posao razotkrila je njena koleginica i bliska prijateljica Tori Speling. Ona je priznala da je pod lažnim imenom otišla na profil Deniz i potrošila je 400 dolara samo da bi videla šta to ona radi ovoj mreži za odrasle.

Videla sam svojim očima

Kako je ispričala, Tori je fascinirana onim što je videla do te mere da nije mogla da prestane da gleda.

- Iskrena da budem fascinirana sam čitavom tom pričom oko Only Fans. Kad sam saznala da je Deniz otvorila profil odmah sam se i ja pridružila ovoj mreži naravno pod lažnim imenom. Bilo je veoma zanimljivo i potrošila sam 400 dolara gledajući je šta radi – ispričala je Spelingova.

Kako je objasnila, postove koje postavlja njena prijateljica su izuzetno zanimljivi.

- Htela sam svojim očima da vidim šta to ona radi i koliko daleko je spremna da ide. Bilo je vrlo zanimljivo u smislu da bih mogla to da isprobam pod tušem. Na kraju sam samo davala novac a da ona nije ni znala da sam to ja. Moram priznati da ona izgleda sjajno na tom sajtu – dodala je Tori.

Nagovorila je ćerka

Ričardsova se Only Fansu pridružila na nagovor svoje ćerke Sem (18) koja je od letos na ovoj platformi gde zarađuje sve više novca. Njen izbor zanimanja nije se dopao njenom ocu i glumcu Čarliju Šinu.

- Sem ima 18 godina, punoletna je i živi sa majkom. Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom. Ne odobravam njen način zarade ali nisam u stanju da to sprečim. Pozvao sam je i zamolio da ostane otmena u svemu tome, da bude kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet zarad novca – rekao je tada Čarli Šin.

Čuveni glumac nikad nije krio sklonost ka ženama lakog morala koje je plaćao za njihove seksualne usluge.

Sama Deniz je tada rekla da nema pravo da osuđuje ćerkine izbore jer je i sama bila divlja u njenim godinama.

- Volela bih kad bih imala samopouzdanje koje ima moja ćerka Sem. Ne mogu da osuđujem njene izbore jer sam i sama svašta radila kad sam bila mlada. Slikala sam se gola za Plejboj, ma bilo je tu svega, a pravo na osudu nema ni njen otac – rekla je tada Deniz koja je vrlo brzo krenula ćerkinim stopama i sama se pridružila ovom sve popularnijem sajtu.

Na meti kritika

Komentarišući odluku svoje majke da se i sama pridruži Only Fans-u Sem je rekla da su se obe složile da je to pametan potez i demantovala da postavljaju samo sadržaje seksualne prirode.

- Svi misle da je to mreža samo za bezobrazne stvari ali nije tako. Praktično možete da objavite šta god želite bez ikakvih ograničenja i cenzure. Mama me je pitala za savet i ja sam podržala njenu odluku da se pridruži ovoj društvenoj mreži – rekla je Sem Šin.

Inače, sama Deniz se nedavno ponovo našla na udaru kritika na mrežama. Kako tvrde njeni kritičari preterala je sa hiruškim intervencijama i praktično više ne liči na sebe, iako je nekad bila među najlepšim ženama na svetu.

- Lice ti je izobličeno, prestani to da radiš jer više ne ličiš na sebe-

- Uvek si bila prelepa, ne razumem šta ti je trebalo da tako uništiš sopstveno lice-

- Nekad si bila lepotica a danas si samo još jedna žena koja ne može da se pomiri sa svojim godinama pa je lice unakazila botoksom i filerima – bili su samo neki od komentara na račun Ričardsonove na društvenim mrežama.

Međutim, ona uporno poriče da je radila bilo šta i tvrdi da stari na prirodan način iako je i laiku jasno da to nije tako.

Tokom karijere imala je više uspešnih uloga ali je većina pamti kao Bondovu devojku u filmu „Svet nije dovoljan“ i kao jednu od tri supruge holivudskog zavodnika Čarlija Šina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)