Zanimljivosti

ONA JE NOVA MIS UNIVERZUMA: U tesnoj konkurenciji Venecuelanka ipak završila kao pratilja! (FOTO/VIDEO)

Sinoć je održan izbor za Mis Univerzuma na kome je prestižnu titulu ponela Amerikanka R'boni Gabrijel.

15.01.2023 10:41

ONA JE NOVA MIS UNIVERZUMA: U tesnoj konkurenciji Venecuelanka ipak završila kao pratilja! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube/miss universe

Takmičenja za mis sveta i univerzuma su poznata kao ona koja okupljaju najlepše dame na planeti, a među kojima je veoma teško izabrati onu koja je za nijansu lepša od ostalih i poseduje dodatni faktor X. Tako je sudijama i sinoć bilo teško da odaberu najlepšu devojku na 71. takmičenju za Mis Univerzuma, koje je održano u Nju Orleansu, a gde se za za titulu najlepše žene na svetu borilo se 80 žena iz čitavog sveta. Kruna je otišla u ruke Mis Amerike, R'boni Gabrijel (28), devojke iz Hjustona.

Ta dama egzotične lepote rodom je sa Filipina, što objašnjava i šta je to što joj je dodatno dalo na šarmu. R'boni je modni kreator i drži časove šivenja, ali se aktivno bavi i modelingom. Diplomirala je na Univerzitetu Severni Teksas i ima diplomu iz modnog dizajna, a poseduje čak i sopstvenu liniju odeće.

U top 3 potencijalne pobednice ova dama ušla je sa Venecuelankom Amandom Dudamel, koja je ipak završila na mestu prve pratilje, i misicom iz Dominikanske Republike, Andreinom Martines Founijer, zvanično drugom pratiljom. Gabrijelovoj nije bilo nimalo lako u trenucima neizvesnosti dok se čekalo da se prelomi koja između dve dame će poneti laskavu titulu. Pošto je Venecuelanka ipak završila kao pratilja, R'boni nije krila oduševljenje nakon proglašenja.

Kao i sve kadidatkinje koje su ušle u finale, i Gabrijelova je upitana šta bi uradila i kako bi doprinela svetu ukoliko bi baš ona bila dama koja će poneti titulu Mis Univerzuma za 2023. godinu, a pretpostavlja se da je njen odgovor dodatno doprineo da baš ona bude izabrana.

Prntscrn/YouTube/miss universe

Neizvesno do samog kraja između Venecule, SAD i Dominikanske Republike

- Iskoristila bih to da budem lider u promenama. Kao veoma strastveni dizajner šijem već 13 godina i koristim modu kao snagu za dobru energiju. U svojoj industriji dala sam doprinos smanjenju zagađenja jer odeću pravim od recikliranih materijala. Dajem časove šivenje ženama koje su žrtve nasilja u porodici i trgovine ljudima. Ovo kažem da bih istakla koliko je važno ulagati u druge, u našu zajednicu i iskoristiti svoje jedinstvene talente kako bismo napravili razliku. Svi mi imamo nešto posebno u sebi, i kada posadimo to seme u druge ljude u svom životu mi ga koristimo kao sredstvo za promene i menjamo sve oko nas - istakla je Gabrijelova koja će imati tu čast da krunu nosi narednih godinu dana, prenosi San.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)