Zanimljivosti

O ĐOKOVIĆEVOM GLAMUROZNOM VENČANJU SU SVI PRIČALI U 2022: Otkrivamo šta je Dijana Đoković poručila sinu i snaji u tajnoj poruci(FOTO)

Ovu godinu na domaćoj javnoj sceni obeležilo je venčanje srpskog tenisog asa Novaka Đokovića, a o detaljima sa ceremonije još uvek se govori.

31.12.2022 13:02

O ĐOKOVIĆEVOM GLAMUROZNOM VENČANJU SU SVI PRIČALI U 2022: Otkrivamo šta je Dijana Đoković poručila sinu i snaji u tajnoj poruci(FOTO)
Srpski telegraf/Nikola Mutic

Đorđe Đoković najmlađi brat najtrofejnijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, ovog leta oženio se svojom izabranicom Saškom Veselinov. Druge nedelje septembra mladenci su stali pred oltar, a o njihovom venčanju pisali su svi mediji u regionu.

Srpski telegraf/Nikola Mutic

Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

 

Nakon venčanja u crkvi Svetog Marka na Tašjmajdanu, mladenci i njihove porodice i prijatelji otputovali su u Crnu Goru gde je nastavljena svadbena ceremonija. Malo je reći da je sve bilo glamurozno ali i razigrano u mladalačkom duhu novopečenih supružnika. Ipak, veliku pažnju javnosti privukla je porodica Đorđa Đokovića njegovi roditelji Dijana i Srđan kao i brak Novak Đoković sa suprugom Jelenom. Govorilo se o njihovom ponašanju, slavlju ali i stajlinzima.

Mnogima je promakla simbolika Dijanine toalete za ovaj poseban dan. Ona je za venčanje najmlađeg sina odabrala haljinu kraljevsko plave boje. Malo je reći da su svi komentarisali kako izgleda kao prava dama. Iako je ova boja hit sezone, ona ipak ima i određenu simboliku te nije slučajno odabrana baš za ovaj dan.

FOTO: Srpski telegraf

Dijana i Srđan Đoković na venčanju Đorđa Đokovića poslali prelepu poruku

 

Za mnoge narode sveta plava simbolizuje nebo, večnost, postojanost, vernost. Smatra se bojom stabilnosti, spokoja, dubokog odraza. U heraldici, plava se koristi za predstavljanje čednosti, poštenja, dobrog ugleda i vernosti. Jasno je da je upravo ove želje Dijana želela svom sinu i snaji na početku njihovog bračnog života.

Još jedan veoma emotivan momenat obeležio je ovo venčanje i rastopio srca svih fanova Novaka Đokovića. Naime, Novak je snimljen kako tokom venčanja stoji pored svoje majke Dijane, pri čemu je, očigledno zbog njenih emocija, bio nežan na nesvakidašnji način. 

 

 

Dok su se Dijani suze radosnice slivale niz lice, najstariji sin ju je nežno grlio i mazio po leđima, dok se istovremeno osmehivao.  Trenutak je, kako su ocenili korisnici društvenih mreža, bio izuzetno dirljiv, a Nole je zagrlio svoju majku pokazujući koliko je srećan što su zajedno i što taj poseban događaj svi zajedno dele. 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)