Zanimljivosti

ZBOG PRINCA LUJA NIKO VIŠE NE PRIČA O MEGAN I HARIJU: Mladi naslednik krune izazvao haos! (VIDEO)

Britanci su s oduševljenjem gledali ponašanje malenog princa Luisa, najmlađeg sina princa Vilijama i Kejt Midlton, tokom božićne mise u Sandrigemu.

26.12.2022 18:01

ZBOG PRINCA LUJA NIKO VIŠE NE PRIČA O MEGAN I HARIJU: Mladi naslednik krune izazvao haos! (VIDEO)
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Članovi britanske kraljevske porodice prisustvovali su božićnoj misi u Sandrigemu. Uprkos celokupnoj drami koja se prethodnih nedelja odvijala zbog vojvode i vojvotkinje od Saseksa, sada je pažnju medija ukrao najmlađi naslednik Kejt Mildton i princa Vilijama, princ Luis (4).

Naime, celodnevna kraljevska svečanost očigledno je bila previše naporna mladom princu koji je u jednom trenutku potpuno izgubio strpljenje i za protokol i za sve što se dešava oko njega. Celog dana bio je miran, držeći svoju majku za ruku. Međutim, dok su se članovi porodice probijali duž gomile ljudi, mali Luis je postao nestrpljiv dok je primao darove. Njegova porodica je nastavila da se kreće napred, ostavljajući ga da zaostaje za glavnom grupom.

U jednom trenutku, koji je uhvatila kamera, Luis je iznenada shvatio da mu nema majke, pa se može videti kako juri za svojim tatom, braćom i sestrama. Čini se da mu je promaklo da je njegova mama zapravo sve vreme stajala iza njega. Obožavaoci kraljevske porodice su fotografije malenog princa podelili na Tviteru uz brojne komentare na tu urnebesnu situaciju.

- Mali princ je hodajući haos -

- Princ Luis je dar koji su svi jedva čekali -

- Mladi princ je tako pun energije, voleo bih da porazgovaram sa njim. Deluje veoma zabavno - samo su neki od komentara na Tviteru.

Njegov deda, kralj Čarls III, mahao je masi sa ogromnim osmehom. Pored njega je sve vreme šetala njegova supruga Kamila. Cela kraljevska porodica okupila se na prazničnoj svečanosti. Jutarnja šetnja bila je samo jedna od tačaka porodičnog dnevnog reda na Božić.

AP/ Yui Mok/Pool

Prva misa koju je Čarls održao otkad je preuzeo tron Velike Britanije  

Inače, kralj Čarls je u svom prvom božićnom govoru odao emocionalnu počast svojoj voljenoj majci, pokojnoj kraljici Elizabeti II. Interesantan je podatak da je poslednjih 69 takvih obraćanja naciji održala upravo pokojna kraljica, pa je to bio svojevrsni istorijski trenutak za Čarlsa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)