Zanimljivosti

VILIJAM PREKRŠIO PROTOKOL, KEJT MU OVO NEĆE OPROSTITI! Zbog poteza princa, svi se pitaju šta nije u redu sa kraljevskim parom! (VIDEO)

Opšte e poznato da se princ i princeza od Velsa ne drže za ruke u javnosti te da imaju vrlo formalan način pojavljivanja zajedno, međutim svi smatraju da je ovde Vilijam trebalo da reaguje.

10.12.2022 10:02

VILIJAM PREKRŠIO PROTOKOL, KEJT MU OVO NEĆE OPROSTITI! Zbog poteza princa, svi se pitaju šta nije u redu sa kraljevskim parom! (VIDEO)
Tanjug/AP

Princ Vilijam i Princeza Kejt Midlton važe za vrlo skladan par, te su mnogi stručnjaci komentarisali koliko su dobro sinhronizovani da u javnosti imaju čak i usklađene pokrete. Kejt se trudi da prati svog supruga onako kako nalaže kraljevski protokol i da ostavi utisak dame koja je sledeća na čelu britanske monarhije. Do sada joj je to uspešno išlo, a mnogi tvrde da je svojm odmerenošću i elegancijom itekako dorasla ulozi buduće kraljice.

FOTO: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton uvek su usklađeni

 

U skladu sa prlikom Kejt se trudi da bude elegantna ili zvanična,  međutim, svojim stajlingom nikada druge ne ostavlja ravnodušnim. U nizu svojih modnih odabira, ona je pozitivno iznenadila sve kada se pojavila na jednom događaju u zelenoj florescentnoj haljini dok su boravili u Njujorku. Međutim, sada se na tiktoku pojavio snimak Kejt obučene u glamuroznoj haljini koralne nijanse koju je odabrala za jedan svečani prijem. Pinceza od Velsa je prisutne po ko zna koji put ostavila svojom pojavom bez teksta a mediji su ispratili njen glamurozan stajling sa velikom pažnjom.

Ipak u fokusu ove priče nije njena haljina, niti ko je dizajner. Nesmotreno, došlo je do velikog propusta po mnogima sa Vilijamove strane, dok su silazili niz stepenice. Kako protokol nalaže, Kejt bi trebalo da ruke drži pred sobom a da joj suprug pritekne u pomoć tamo gde treba, kao što je to bio slučaj ovde jer je silazak niz stepenice za Kejt bio malo otežavajući. U jednom trenutku deluje kao da je povredila nogu, pa se pridržava za ogradu stepenica jer je u ovom slučaju izostala ruka njenog supruga. 

Umesto toga Vilijam je silazio vrlo samouvereno niz stepenice, dok je Kejt išla iza njega sporo silazeći sa rukom koja se pridržava za ogradu stepenica. Očekivano je da u ovoj situaciji ona polako korača budući da je bila u potpeticama i na širem delu stepenica na kojem nije moguće silaziti razmenjujući noge. I dok su jedni videli nemarnost princa u ovoj situaciji drugi su zapazili čudan detalj.

 

 

 

"Gde je njegova ruka da joj pomogne?"

" Čuda pokret ruke na kraju deluje poput gume"

" Ona menja oblik"

"Nešto nije u redu sa rukom"

"Vilijam je trebalo da joj ponudi ruku dok je silazila niz stepenice"

"Njena podlaktica.." nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Snimak je postao viralan a poput optičke iluzije neki nisu uvideli u čemu je problem i nakon nekoliko gledanja. Iako je u opisu videa stajalo pitanje "šta ako?" mnogi nisu protumačili o čemu je reč. Diskusija je krenula od toga da se Kejt normalno kao i svi pridržava za ogradu, dok su drugi osudili potez princa koji se nije osvrnuo na suprugu te joj ponudio pomoć.

Na kraju, diskusija se razvila u analizu Kejtine ruke koja u jednom trenutku deluje vrlo čudno. Pretpostavlja se da je prebacivanjem kadra u snimku došlo do preklapanja pa se ruka savila na čudan način poput gume, što su mnogi okarakterisali kao da postoji problem sa njenom rukom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)