Zanimljivosti

VODITELJKA SLAGALICE PORUKOM NA INSTAGRAMU POKRENULA LAVINU: Svi se pitaju šta se dogodilo?! (FOTO)

Marija Veljković oduševila je pratioce novom odevnom kombinacijom, ali je porukom koju je napisala uz objavu pokrenula neka pitanja.

03.12.2022 11:01

VODITELJKA SLAGALICE PORUKOM NA INSTAGRAMU POKRENULA LAVINU: Svi se pitaju šta se dogodilo?! (FOTO)
FOTO: ATA images

Da ljubav ne zna za granice dokaz je i voditeljka "Slagalice" sa RTS-a, Marija Veljković. Ona se ovog proleća razvela od arhitekte Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece, i vratila se sa njima u svoj stan. Tokom leta je potvrdila vezu s glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u prednovogodišnjem raspoloženju.

Juče sam ovo prvi put osvestila i izgovorila: Ovo je prvi decembar kojem se radujem... - napisala je voditeljka uz svoje fotografije na Instagramu.

Pojedinci su se zapitali kako je moguće da je mama trojice mališana tek ove godine otkrila čar prednovogodišnjih praznika, ali zaključci su da izgleda da joj ljubav sa Rastkom i te kako prija, pa je lepa voditeljka tako uvidela sve prednosti praznika koji nastupaju.

Veljkovićeva je pozirala u crnoj trikotažnoj haljini pripijenoj uz telo, a doseže joj do ispod kolena. Ključan detalj na celoj kreaciji su Marijina gola ramena koja su cela otvorena, a ona je uz njih uparila kaiš sa cirkonima. Ceo stajling je zaokružila kožnim pink rukavicama i pink beretkom. Šminka je bila svedena, ali drugačiji mejkap uz tako atraktivan aksesoar ne bi ni bio adekvatan. 

Veljkovićeva je od nakita ponela diskretnu ogrlicu s manjim priveskom, ali njen osmeh je govorio hiljadu jezika. Fanovi su obasuli njen profil salvama pohvala. 

- Predivna i sjajna žena -

- I mi se radujemo tvoj radosti -

- Prelepa žena -

- Prava dama -

- Najlepša voditeljka -

- Vidi se da blistaš -

Iz ranijih izjava Veljkovićeve bilo je jasno da se nikada nije nadala da će do njenog razvoda uopšte doći, međutim, sada ne skriva sreću zbog nove ljubavi sa Rastkom koja traje već mesecima.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je Marija i otkrila da  njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

Navodno je njen bivši supug Milan preboleo razvod i nastavio dalje, baš kao i ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)