Zanimljivosti

GLUMICA KOJU SMO OBOŽAVALI PROMENILA LIČNI OPIS! Samo jedna uloga bila je dovoljna da zaludi svet, a onda je nestala, da li je prepoznajete? (FOTO)

Ona je bila jedna od najzapaženijih mladih glumica tokom devedesetih godina, ali ju je jedna stvar, koju je uradila na nagovor majke, koštala karijere.

24.11.2022 18:10

GLUMICA KOJU SMO OBOŽAVALI PROMENILA LIČNI OPIS! Samo jedna uloga bila je dovoljna da zaludi svet, a onda je nestala, da li je prepoznajete? (FOTO)
Instagarm-jennifergrey

Britanska glumica Dženifer Grej (62), najpoznatija po ulozi Frensis Bejb u popularnom filmu “Prljavi ples” iz 1980. godine, fanove je šokirala najnovijom transformacijom zbog snimanja filma “Starving For Salvation” (Gladovati zbog spasenja). Ona je kao uvertiru za novi film objavila fotografije na Instagramu na kojima je plavuša, pokušavši tako da uđe u lik vođe kulta Gven Šamblin zbog dugonajavljivanog ostvarenja

Zvezdu "Prljavog plesa" svi pamte po smeđoj kovrdžavoj kosi i poletnom duhu koji je krasio i mlađanu Bejb. Glumica je pak sada podelila sliku na kojoj izgleda potpuno drugačije, budući da ima natapiranu izblajhanu plavu kosu, a njenu drastičnu promenu preneo je i San.

- Zovite me Gven - kratko je napisala ona ispod fotografije, aludirajući na lik koji tumači u filmu. 

Samo neki od komentara bili su sledeći:

- Meni izgledaš sjajno kao plavuša -

- Seksi žena -

- O, neee, molim te prestani sa botoksom! -

- Ova kosa nema ništa što ti imaš, ne ide uz tebe -

- Da li igraš ulogu Gven Šamblin slučajno? -

- Prošao bih na ulici pored tebe i ne bih te prepoznao - pisali su njeni obožavao na Instagramu. 

Gven Šamblin je, inače, bila spisateljica i osnivač programa hrišćanske dijete. Rođena je 1955. godine, a poginula je prošle godine u avionskoj nesreći. Upravo u lik te plavuše, koja je pokušala do Hrista da dođe restriktivnim dijetama, pokušaće da uđe i Frensis.

Ovo nije prvi put glumici da drastično menja lični opis, budući da je ona u jeku slave "Prljavog plesa" to već uradila. Dženifer je prvi put javno u svojim memoarima "Out of the Corner" priznala da ju je odmah nakon premijere epskog klasika, njena mama, Džo Vajdler, naterala da se odluči na operaciju smanjivanja nosa, kojoj se i podvrgla. Kako je svojevremeno otkrila, to ju je koštalo holivudske karijere.

- Ranije uopšte nisam bila pristalica estetskih korekcija, međutim mama me je ubedila da sa onakvim nosem ne mogu dalje da uspem u Holivudu. Shvatila sam da moram da se odreknem velikog nosa, kao prepoznatljivog obeležja Jevreja - rekla je poznata glumica, koja se potom teško pokajala. 

Grejeva se dugo vremena smatrala neadekvetnaom partnerkom zgodnom Patriku Svejziju.

- Neprestano sam se pitala šta sa mnom, ili sa svetom nije u redu? Zašto sam proterana iz kraljevstva kao izgnana princeza? Tek kasnije sam shvatila da su upravo moje dve operacije nosa dovele do toga da sam celom Holivudu postala neprepoznatljiva - zaključuje Grejeva.

Glumica je skoro punih 20 godina bila u braku s glumcem, Klarkom Gregom, iz koga imaju ćerku Stelu koja takođe ima skoro 20 godina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)