Zanimljivosti

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO ŠER KOJI JE OD NJE MLAĐI SKORO POLA VEKA! Ona je imala da poruči samo jedno (FOTO)

Legendarna pevačica izgleda kao da decenijama ne stari, ali javnost je ostala zapanjena kada je prošetala tridesetšestogodišnjeg dečka.

08.11.2022 17:01

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO ŠER KOJI JE OD NJE MLAĐI SKORO POLA VEKA! Ona je imala da poruči samo jedno (FOTO)
Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Šer (76) priznala je kako je u ljubavi sa producentom i reperom Aleksanderom Edvardsom (36), koji je od nje mlađi pune 42 godine. Par je snimljen kako izlazi iz restorana “Craig's” u Holivudu, a sve vreme su se držali za ruke. Nakon večere su se zaputili u noćni klub “Nice Guy”.

Tako je slavna pevačica napokon pokazala 4 decenije mlađeg izabranika, a prve fotografije obišle su ceo svet zbog čega komentari ne prestaju. Ona se tom prilikom osvrnula i na razliku u godina između njih dvoje, a koja nikako nije zanemarljiva. 

- Ljubav ne poznaje matematiku - odgovorila je Šer.

Par je nasmejano šetao ulicom punim prolaznika i paparaca, a čini se da im nije previše smetala pažnja koju su izazvali kada su ih ugledali, dok je sa njima bio i reper Tajga. U jednom trenutku Edvards je romantično ljubio pevačicinu ruku, a mnogi su primetili i da je veoma pažljiv prema njoj nakon što joj je rekao da pripazi na ivičnjak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 91.7 FM (@interfmhn)

Pojedini su prokomentarisali da je reper imao u vidu pevačicine godine, zbog čega je morao da je na svakom koraku opominje na eventualne nezgode koje bi u njenim godinama mogle da budu fatalne.

Šer je za tu priliku ponela crni komplet koji se sastojao od širokih pantalona i korseta s kaiševima. Preko svega imala je sako i elegantni, dugi, crni kaput, kao i kožne čizme. Edvards je, takođe, odabrao potpuno crnu kombinaciju, očigledno da vizuelno parirao partnerki.

Međutim, čini se da novi dečko pevačice Šer nije popularan u Holivudu jer se smatra serijskim preljubnikom. Bio je u vezi s manekenkom Amber Rouz sa kojom je raskinuo pre godinu dana nakon što ga je ona optužila da ju je varao sa čak 12 žena. Vrhunac cele priče je usledio kada je on na kraju sve sam i priznao. Takođe, javnosti je poznata njegova veza sa Blek Čajnom, nekadašnjom devojkom Roba Kardašijana.

Komentari nisu izostali.

- Baš je briga, može joj se -

- Ona je zaboravila i svoj datum rođenja -

- Malo se zaigrala u matematici -

- Prešla je igricu! -

- Ikona stila! -

- Da izgledam u njenim godinama poput nje, i ja bih imala mlađeg pola veka -

- Njemu je ovo dobra reklama - bile su samo neke od reakcija.

Bonus video:

Komentari (0)