Zanimljivosti

POHOTNA MEDICINSKA SESTRA ODUZIMA DAH! Ona nosi titulu najvatrenije zdravstvene radnice, a sada je otvorila dušu: Prošla sam pravu golgotu!

Loren Drejn je model koja je se ne libi da pokaže kako se iz uniforme u kojoj pomaže pacijentima transformiše u atraktivnu plavušu zanosnih oblina.

07.11.2022 12:01

POHOTNA MEDICINSKA SESTRA ODUZIMA DAH! Ona nosi titulu najvatrenije zdravstvene radnice, a sada je otvorila dušu: Prošla sam pravu golgotu!
Printscreen/Instagram/laurendrainfit

Loren Drejn je atraktivna plavuša koja nosi nezvaničnu titulu najvatrenije medicinske sestre na svetu budući da svojim izgledom koji svakodnevno promoviše na društvenim mrežama, ali i na platformi za odrasle OnlyFans, privčali ogromnu pažnju. Navikla je da svakodnevno dobija komplimente na račun svog tela i načina života, ne krijući od svojih fanova da uživa u srećnoj zajednici s partnerom, a od ne tako davno i sa ćerkicom. Ta činjenica samo dodatno oduševljava ljude koji je prate, budući da se na njenom telu ne vidi da je ikada bila trudna

Drejnova je sada za medije odlučila da progovori o tome kako njen život nije oduvek bio lep i ispunjen radošću, te da je tokom detinjstva i tinejdžerskih dana prošla pravu golgotu. Naime, njen otac je rešio da se priključi jednoj zatvorenoj verskoj zajednici i sa sobom povuče sve članove porodice, što je ubrzo rezultiralo i njenim raspadom. Drejnova je kao tinejdžerka "uhvaćena" kako razgovara s mladićem koji nije član te religijske grupe nakon čega je iz nje izbačena i osuđena da više nikada u životu ne vidi brata i sestru.  

U vreme kada je doživela tu traumu Loren je imala samo 21 godinu.

Printscreen/Youtube/Lauren drain

Loren Drejn kao tinejdžerka na protestu protiv religijske grupe u koju ju je uvukao otac

Iako je to bio možda najrazorniji trenutak u njenom životu, Loren je uspela da se podigne iz pepela. Udala se, počela profesionalno da se bavi fitnesom, postala influenserka i na Instagramu je sada prati 4 miliona korisnika. Njene slike i selfiji doneli su joj veliku popularnost, te je dobila titulu najzgodnije medicinske sestre.

Kako je otkrila, bolest njene sestre u vreme dok je još bila beba, bila je presudna da se ona odluči za taj plemeniti poziv. Oduvek je smatrala kako je njenoj sestri život spasla upravo jedna medicinska sestra.

- Ovo je profesija koja se isplati kada možete da pomognete i spasite živote, pomažući tako čitavim porodicama da se oporave - istakla je Loren za britanski San.

Crkva u kojoj je provela jedan deo svog žiota osnovana je u Kanzasu 1955. i osnovao ju je pastor Fred Felps, a postala je ozloglašena zbog ekstremnih vrednosti koje zastupa. 

- Bila je to veoma stroga kultura. Nije mi bilo dozvoljeno da se šišam, da lakiram nokte, izlazim ili razgovaram s dečacima, niti da se sprijateljim sa nekim van crkve - otkrila je ona.

Iako je provela sedam godina u "mraku" Loren kaže da jeimala divno vreme sa bratom i sestrama, te da su svakodevno imali neke aktivnosti oko crkve, kao i radne akcije. Ipak, tokom tog vremena je često bila meta kazni i poniženja zbog kršenja pravila unutar zajednice ili "postavljanja previše pitanja". 

Pošto crkva nije imala toleranciju za komunikaciju s ljudima van nje, Loren je odmah bila izbačena čim se saznalo za njen razgovor sa dečakom iz sveta van.

- Od kada sam napustila Vestboro obećala sam Bogu i sebi da nikada neću namerno povrediti nečije srce. Bilo je potrebno mnogo godina, biblijskih analiza i terapija da bih okrenula drugi list i uzdigla se iznad svih oblika mržnje - istakla je ona. 

 

 

 

 

Spas od takvog načina života koji joj je naneo veliku štetu, pronašla je u fitnesu. On joj, kako ističe, pomaže da se poveže s ljudima i da im pomogne da stiču formu i da se transformišu nabolje.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)