Zanimljivosti

ČUVARKA PLAŽE "RUŠI" INSTAGRAM, A NIJE PAMELA: Kakva bomba na pragu šeste decenije, svi gledaju u izazovnu pozu s nogama! (FOTO)

Glumica, plejbojeva zečica i medijska zvezda sa punih 50 godina i dalje podiže pritisak muškarcima širom sveta, a sada je rešila da otvori nalog i na platformi OnlyFans.

05.11.2022 14:01

ČUVARKA PLAŽE "RUŠI" INSTAGRAM, A NIJE PAMELA: Kakva bomba na pragu šeste decenije, svi gledaju u izazovnu pozu s nogama! (FOTO)
YouTube/printscreen

Američka glumica, plejboj zečica i manekenka Tara Li Patrik, poznata pod umetničkim imenom Karmen Elektra, i danas je tiha patnja muškarcima širom sveta. Iako je u aprilu napunila 50 godina, za nju je vreme stalo, te i danas izgleda zavodljivo kao kada je debitovala u kultnoj seriji "Čuvari plaže".

Serija koja je snimana davne 1997. godine iznedrila je brojne lepotice, a najviše su se istakle Karmen i čuvena Pamela Anderson. Crnka i plavuša spasavale su davljenike na plaži u uskim crvenim kupaćim kostimima zbog kojih je dah nestajao i muškarcima kraj malih ekrana.

Decenijama kasnije, Karmen je imala i druge brojne uloge, kako u filmovima, tako i u serijama, ali ta joj je ostala kao lični pečat karijere.

Inače, buran život koji je vodila često je njenu karijeru stavljao u drugi plan. Medijske stupce punila je zbog kratkotrajnih brakova. Prvo s gitaristom Dejvom Navarom (četiri godine), a potom i sa NBA zvezdom Denisom Rodmanom. U pitanju je veza koja je trajala godinu dana, ali već nakon prve bračne noći košarkaš je podneo zahtev za razvod.

Karmen se više nije udavala, ali i dalje je žele muškarci svih generacija. Svoj seksepil je rešila da unovči po ko zna koji put. Otvorila je profil na popularnoj platformi OnlyFans na kojoj objavljuje provokativne fotografije. Verovali ili ne, ona sa 50 godina izgleda bolje nego na početku karijere i to joj niko ne može osporiti. 

Elektra je zahvaljujući neverovatnom seksepilu svojevremeno dobila priliku i da se fotografiše za čuveni Plejboj magazin, a govori se da je to izdanje iz 2003. godine jedno od prodavanijih u istoriji. Za mlađe generacije koje nisu imali prilike da odrastaju uz Karmen, fotografije na njenom Instagram profilu su i sada dovoljne da se u nekoliko minuta uvere zbog čega je jedna od izazovnijih žena današnjice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)