Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MILICE TODOROVIĆ iz 2007! Svi su primetili samo jednu stvar! (FOTO)

Mlada pevačica je na svom licu promenila samo jedan detalj, a evo o čemu je reč.

20.10.2022 15:01

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MILICE TODOROVIĆ iz 2007! Svi su primetili samo jednu stvar! (FOTO)
Foto: E/Stock

Pevačica Milica Todorović maltene je stasala na muzičkoj sceni budući da se prvi put u javnosti pojavila davne 2005. godine kada je još bila maloletna. Ona je sada na Instagramu objavila fotografiju od pre 15 godina i zapanjila sve. Objava je za nepun dan dobila oko 30.000 sviđanja, a salve pohvala nisu izostale. Fotografija je iz 2007. godine, a snimljena je u Australiji.

-  Ljudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina! Kad tako vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla...proputovala...mogu lagano u penziju - napisala je Milica u opisu slike koja je privukla veliku pažnju fanova. 

- Mici beba - napisala joj je pevačica Tijana Dapčević.

- Koliko si lepa - konstatovala je Miličina koleginica Aleksandra Prijović.

- Duša moja - istakla je pevačica Kaliopi.

- Medena - komentarisala je glumica Danica Maksimović.

Voditeljka Sanja Marinković poslala joj je srca, dok su je fanovi obasuli komplimentima. Mnogi su primetili da je oduvek bila prava lepotica, a da je, za razliku od mnogih svojih koleginica promenila samo jedan detalj na svom licu, što ona nikada nije ni krila, a u pitanju je nos. 

Milica je debitantski album “Pamtim ja” objavila 2010. godine i otad samo niže hitove. Takođe, otad ne prestaje da pleni kako glasom i stasom, tako i šarmom, pozitivnom energijom i duhovitošću. Njeni snimci imitacija su takođe rado deljeni.

Inače, pevačica je pre nedelju dana proslavila 32. rođendan i odlučila je da ga obeleži na nastupu Ilde Šaulić u jednom beogradskom restoranu, gde ju je i koleginica pozdravila javno. Milica je u toku "divnog dana" na Instagram pričama podelila sve čestitke fan-stranica, ali i brojnih poznatih ličnosti koje su se pridružile lepim željama. Jedan poklon posebno ju je obradovao, a u pitanju je ikona Isusa Hrista koju je dobila od sestre. 

Milica je, podsetimo, pažnju javnosti privukla i ljubavnim životom. Najpoznatija je bila njena veza sa glumcem Petrom Strugarom sa kojim je bila nekoliko meseci. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)