Zanimljivosti

OVAKO DANAS IZGLEDAJU ESMERALDA I HOSE ARMANDO: Da li biste prepoznali junake čuvene telenovele? (FOTO)

Čuvena serija "Esmeralda" devedesetih godina se gledala maltene u svakoj kući u Srbiji, a glavni junaci kojima su život udahnuli glumci Leticija Kalderon i Fernando Kolunga danas su duboko zagazili u šestu deceniju života.

17.10.2022 11:01

OVAKO DANAS IZGLEDAJU ESMERALDA I HOSE ARMANDO: Da li biste prepoznali junake čuvene telenovele? (FOTO)
Wikipedia

Meksička telenovela "Esmeralda" bila je i više nego popularna u Srbiji krajem devedesetih godina. Nažalost, mnogima će ona dugo ostati u sećanju i jer je u toku emitovanja jedne od epizoda tog ostvarenja počelo bombardovanje Jugoslavije 1999. godine.

Danas, mnogi nisu zaboravili glavne junake o čijim avanturama se pričalo na svakom ćošku, počevši od komšiluka, do prodavnica i pijace. Svi su imali mišljenje o dešavanjima u poznatoj seriji i sudbini glavnih junaka Esmeralde i Hose Armanda.

Ona je bila slepa lepotica iz siromašne porodice, dok je on bio bogat i uspešan lekar koji je promenio njen život. U moru telenovela koje su nastale devedesetih godina, "Esmeralda" je jedna od onih koje su se posebno izdvojile po popularnosti. 

Više od dvadeset godina kasnije, ovi glumci su i dalje popularni u svojoj zemlji, nastavili su da snimaju i stekli veliki broj fanova.

Leticija Kalderon danas ima 54 godine i iza sebe ima dva propala braka u kojima je dobila dvojicu sinova. Živi u Meksiku i gradi svoje snove. Posvetila se sebi i deci, a najlepše trenutke iz karijere i svakodnevnog života često deli sa fanovima na društvenim mrežama. 

Fernando Kolunga iza sebe ima brojne uloge u meksičkim serijama. Danas ima 56 godina i živi u Meksiku. O njegovom privatnom životu nema mnogo informacija, ali zato rado govori s ponosom o nekoliko nagrada koje je dobijao, kao i o nominacijama za najboljeg muškog glumca telenovela.

Čini se da je vreme ipak ostavilo traga na glavnim junacima serije "Esmeralda", ali malo ko može reći da i danas nisu atraktivni i da se dobro drže za svoje godine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)