Zanimljivosti

BEKAM ISPROZIVAO SUPRUGU: Otkrio detalje iz braka, ovo joj se nikako neće dopasti!

U video-snimku koji kruži TikTokom Bruklin Bekam, sin Dejvida Bekama, otkriva kako se snalazi u kuhinji i kakva je kuvarica njegova supruga.

13.10.2022 10:01

BEKAM ISPROZIVAO SUPRUGU: Otkrio detalje iz braka, ovo joj se nikako neće dopasti!
Foto: Shutterstock

Bruklin Bekam i Nikola Pelc privlače pažnju svetske javnosti otkako su se venčali i bukvalno se prati svaki njihov korak. Iako se Bruklin ni u jednoj profesiji nije naočito istakao, medijska pažnja koju su dobili i on i njegova supruga, naročito zbog poznatih roditelja, više mu je nego dobrodošla. Da toga nema, možda ne bismo znali da je Bruklin vrhunski kuvar. I dok se neki muškarci hvale kako su oženili vrsnu kuvaricu, Bekamov sin se uz smešak hvali da njegova žena Nikola ne zna skoro ništa da skuva. 

Očekivano je da kada ste milioner to rade drugi za vas, ali ipak je neobično da neko ko ima mnogo novca ne zna baš ni jaje da spremi. 

U snimku koji kruži internetom Bruklin se hvali kako bolje kuva od supruge i da se ona u tome ne snalazi najbolje. Šaljivo kaže kako "ona ne zna da kuva kako bi sebi spasla život". 

- Ona je slatka. Probudi se ujutru i napravi tost za mene i nju i to je to. Ja volim da kuvam više od nje. Dobra je u pripremanju jaja i endžl paste sa tomato sosem. U tim jednostavnim stvarima je dobra - otkrio je mladi Bekam. 

@varietymagazine

Brooklyn Peltz Beckham assesses wife Nicola’s cooking skills 🍝 ♬ original sound - Variety

Korisnici društvenih mreža brže-bolje su dočekali kako bi rekli šta zaista misle o njemu.

- O Moj Bože...zvuči kao da priča neku parodiju - 

- Ta žena je starija je od njega 7 godina i ne zna da skuva obrok - 

- Zvuči simpatično, ljudi treba da prestanu sa hejtovanjem - 

- Ovo se Nikoli možda uopšte neće dopasti - 

- Želim momka poput njega - glase samo neki od komentara. 

Mnogi su se pitali zbog čega u svojim intervjuima Bruklin nikad ne govori o svojoj supruzi po imenu, već je oslovljava  "moja žena". Takođe, većina korisnika nije pozdravila to što je Bruklin preuzeo ulogu domaćice, ali je bilo i onih koji su to podržali i pohvalili ga. 

Bilo je i onih koji su ga uporedili sa ocem, barem po načinu govora, iako su primetili kako je on daleko od njega po karijeri i uspehu. Ipak, mora se priznati da je pohvalno da se sa svega 23 godine on odlično snalazi u kuhinji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)