Zanimljivosti

POHOTNA NIVES CELZIJUS PONOVO PROVOCIRA: Atraktivna Hrvatica podiže temperaturu vrelim izdanjem! (FOTO)

Hrvatska starleta Nives Celzijus rešila je da podigne temperaturu ove jeseni, te ceo region počastila svojim provokativnim fotografijama.

27.09.2022 16:01

POHOTNA NIVES CELZIJUS PONOVO PROVOCIRA: Atraktivna Hrvatica podiže temperaturu vrelim izdanjem! (FOTO)
instagran/nivescelzijus

Hrvatska starleta Nives Celzijus već godinama važi za jednu od provokativnijih javnih ličnosti u celom regionu. Svaki njen potez je predstava za sebe. Iako voli da kaže da nije starleta, već književnica, Nives postupcima pokazuje drugačije.

Ovog septembra rešila je da podigne temperaturu do usijanja svojim provokativnim fotografijama u bikini izdanju. Ako je nekome  bilo i hladno s prvim jesenjim danima, sada je definitivno na to zaboravio.

 

 

Nives je na društvenim mrežama objavila ceo niz fotografija u minijaturnom bikiniju koji je jedva obuzdao njene bujne obline. Kako nešto ne bismo propustili, ona se fotografisala iz svih uglova. Za sebe tvrdi da nije radila nijednu estetsku intervenciju, te da je na njoj sve prirodno.

 

 

O kontroveznom životu Nives Celzijus imali smo prilike da se upoznamo kroz njenu knjigu  „Gola istina”, u kojoj otkriva detalje iz svog burnog život. Iako se čini da nas od nje više ništa ne može iznenaditi, ona svaki put uspe da nam ponovo probudi znatiželju. 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)