Zanimljivosti

URNEBESAN VIDEO: Ovako žive samci, a ovako kad im žena dođe u kuću! (VIDEO)

Ovaj snimak je potpuno zaludeo čitav svet i to iz više razloga.

24.09.2022 18:00

URNEBESAN VIDEO: Ovako žive samci, a ovako kad im žena dođe u kuću! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/unreal_keanu

Popularni Tiktoker koji je zaludeo čitav svet budući da niko ne zna da li je u pitanju holivudski glumac Kijanu Rivs ili možda samo njegov dubler, još jednom je nasmejao svoje pratioce najnovijom objavom koja je skoro u trenu prikupila 860.000 sviđanja. 

U viralnom snimku muškarac s dužom kosicom, baš poput Rivsove, i sa upečatljivom bradicom, pokazao je kako život jednog muškarca izgleda nakon što se u njega useli žena.

Većini pripadnika jačeg pola, koji su navikli na samački život, to bi verovatno teško palo, ali čini se da zarad ljubavi pristaju na sve, pa čak i na to da spuštaju oprezno poklopac na WC šolji, da ne piju iz flaše već iz čaše, seku hleb na predviđenoj dasci i da za sobom jednostavno uklanjaju nered. 

Američki mediji tvrde da se iza profila krije Kijanuov dvojnik koji na Tiktoku ima 6,4 miliona pratilaca i koji pod nalogom "nerealni Kijanu Rivs" (Unreal Rivs) njima stalno priređuje nova iznenađenja putem snimaka, ostavljajući ih u šoku kolike sličnosti deli sa glumcem.

- Kako je moguće? Znam da ovo nije pravi Kijanu Rivs, ali takve sličnosti.....neverovatno! - 

- Šta ako je ovo zapravo realni Kijanu Rivs predstavljajući se kao nerealan samo da bi mogao da živi normalan tiktok život. - 

- Uvek sam ga volela...sad sam opsednuta - 

- Kako je moguće da nije Kijanu Rivs...sad sam zbunjen - 

Čovek za koga se ne može sa upornošću tvrditi da je Kijanu Rivs ili da nije, sigurno je najsličniji glumcu i mogao bi da glumi dvojnika ako mu zatreba. Osim lika koji strašno podseća na Rivsa, muškarac odlično "skida" pokrete glumca i koristi identičnu mimiku. 

@unreal_keanu You spin USB right 'round, baby, right 'round... #keanu #home #club ♬ original sound - Unreal Keanu Reeves

Interesantno je da Tiktoker nikad ništa ne govori u svojim snimcima, tako da niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o kome je reč. Takođe, ni čuveni holivudski šarmer nije komentarisao TikTok profil koji je postao popularan gotovo koliko i on. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)